DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Sizin sesinizi, tüm Türkiye’ye duyurmayı boynumun borcu bileceğim

Sizin sesinizi, tüm Türkiye’ye duyurmayı boynumun borcu bileceğim

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin tamamlanmasının ardından resmi olmayan sonuçlara göre Bilecik’te %28 (39.751) oy alan ve yeni sistemde milletvekilliği görevine devam edecek olan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ilk açıklamasını yaptı.

Tüzün basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Ülkemizin geleceğini, yönetim biçimini belirleyen önemli bir seçimi daha Bilecik’te demokratik bir olgunluk içinde tamamladık.

Öncelikle, bana beşinci kez, milli idarenin tecelligâhı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kendilerini, temsil etme onurunu, kıvancını ve sorumluluğunu veren halkımıza sonsuz şükranlarımı sunarım.

Bu sorumluluğun gereklerini yerine getirirken desteğinizi her zaman yanımda hissedeceğim.

Sevgili Vatandaşlarım;

Sizleri temsil ederken elbette ki sadece oy verenlerin değil, tüm Bilecik halkının, tüm Türkiye’nin milletvekili olmak için gayret göstereceğim.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm Bileciklilere kapım her zaman sonuna kadar açık olacak.

Tüm hemşerilerimin sorununu kendi sorunum kabul ederek çözümü için sonuna kadar takipçisi olmayı, sizin sesinizi, tüm Türkiye’ye duyurmayı boynumun borcu bileceğim.

Sevgili Hemşerilerim;

Seçim kampanyası sırasında bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarımıza, yol arkadaşım Faik Akarkarasu’ya, İl Başkanımız Mehmet Metin Yaşar ve ilçe başkanlarımız nezdinde il ve ilçe yöneticilerimize, gece gündüz çalışan kadınlarımıza ve gençlerimize, bizlerin sesini kamuoyuna duyuran basın mensuplarına tek tek teşekkür ediyorum.

Seçim sonuçları vatanımız, devletimiz, milletimiz için hayırlı uğurlu olsun. Başta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bilecik’i beraber temsil edeceğiz Sayın Selim Yağcı olmak üzere kazananları, seçime katılan herkesi ve çok yüksek bir katılımla oy kullanan tüm vatandaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.

Saygı ve sevgilerimle.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.