DOLAR
32,5422
EURO
34,8926
ALTIN
2.441,28
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

TSO Başkanı Fevzi Uzun 24 Kasım Mesajı

 

Öğretmenliğin yeryüzündeki en kutsal mesleklerden biri olarak kabul gördüğünü ve bunun insanlığın varoluşundan beri devam ettiğini, Türkiye’nin dört bir yanında milyonlarca öğrencinin, belli kademelere gelmiş yüz binlerce insanın yanına koştuğu, saygı ve hürmetle andığı, samimiyetle yâd ettiği kutsal varlıklarımız olan Öğretmenlerimizin özel günlerini kutluyorum.

Öğretmenler, bir toplumun uygarlığının gerçek mimarlarıdır. Eğitim ordusu güçlü olmayan bir milletin, diğer alanlarda kalıcı başarılar kazanması, uygarlık yolunda ilerlemesi hayalden öteye gidemez. Öğretmenlerimiz, geleceğimizin olduğu kadar, milli birlik ve beraberliğimizin de teminatıdır.

Yeryüzünde insanoğluna lütfedilen en hikmetli mesleği yerine getirmek için büyük çaba sarf eden, topluma ideal bireyler yetiştiren tüm öğretmenlerimiz bizler için önemlidir, kutsaldır. Çünkü bizlere okuma-yazmayı, saygıyı-sevgiyi öğreten, hayata hazırlayan öğretmenlerimizdir.

 

Öğretmenlerimizin, büyük bir özveri ile genç neslin yetişmesinde en kalıcı ve ciddi katkıyı vermeye devam ediyor olmaları, geleceğimiz açısından en büyük güvencemizdir. Eğitim alanına yapılacak her türlü katkı, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırımdır. Çünkü eğitim ve öğretime gerekli önemi vermeyen toplumlar, hiç bir kazanımlarını ellerinde tutamazlar. Daha da ileriye gitmesi için var gücümüzle çalıştığımız ülkemizin bugünlere ulaşmasında ve bizlerin yetişmesinde en kıymetli emeği veren öğretmenlerimize minnet borçluyuz.

 

Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, ebediyete intikal etmiş olan öğretmelerimizi de sevgi, saygı, minnet ve şükranla anıyorum.

 

Fevzi UZUN

Yönetim Kurulu Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.