DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Trap ve skeet atışlarında milli sporcu yetiştirmek için çalışıyorlar

Bilecik Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü, trap ve skeet atışlarında milli sporcu yetiştirmek amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.
Bilecik Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü Spor Amiri Tamer Sargıl, faaliyetleri hakkında yaptığı açıklamada, Bilecik’te avcılık ve atıcılık anlamında güzel sonuçlar ortaya koymak için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi:
”Bilecik Belediyesi Avcılık ve Atıcılık Poligonu’nda her Pazar günü elimizden kaldığı kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaklaşık 35 kişilik ekip ile trap ve skeet atışları faaliyetlerimizi gerçekleştirerek, bu alanda başarılı sporcular, hatta milli sporcular yetiştirmek istiyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Bursa’da gerçekleştirilen Bursa 2016 Trap ve Skeet Atışları organizasyonunda oradaki arkadaşlarımızla bir araya geldik. Son derece güzel bir atmosferde gerçekleştirilen organizasyonda bizler Bilecik’imizi bu anlamda temsil ettik. Bilecik Belediyesi ve Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın da bu konuda bizlere güzel katkıları oluyor. İnşallah Bilecik’imiz, Bilecik Belediyesi tarafından projesi dahi hazırlanmış yeni Trap ve Skeet Atışları Poligonuna en kısa zamanda sahip olur. Bizler de bu yeni mekanlarda ve yeni imkanlar ile elimizden geldiği çabayı gösteririz ve bu alanda milli sporcular yetiştirmiş oluruz.” dedi.
Gerek kulüp olarak, gerek bireysel anlamda şu ana kadar birçok ödül ve başarı belgesi aldıklarını dile getiren Sargıl, kulüp olarak köklü bir geçmişe sahip olduklarını ve bu anlamda Bilecik’in sesini en güzel şekilde duyurmak arzusunda olduklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.