DOLAR
32,5729
EURO
34,9012
ALTIN
2.434,41
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

TOPLUM VE RUH SAĞLIĞI MERKEZİ’NDEN SERGİ

TOPLUM VE RUH SAĞLIĞI MERKEZİ‘NDEN SERGİ

Bilecik Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde el sanatları sergisi açıldı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Devlet Hastanesi‘nde, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Burak Öztop, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı ve daire müdürleri ile tedavi gören hastaların katıldığı sergide, merkezden hizmet alanların sosyal hayata daha fazla katılmaları için faaliyet ve etkinliklerin yapıldığını kaydetti.

Psikiyatri Uzmanı Erdal Pirinççi de Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi üyelerinin Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileriyle birlikte yıl boyunca yaptıkları el işlemeleri, dekoratif ahşap süsleme eşyalar, resim ve süs eşyalarından yaptıkları eserleri sergilediklerini söyledi.

TRSM‘nin üyelerinin ilaç tedavisinin yanında hayatlarını değiştiren, toplum içine katan, günlük aktivitelerini, el becerilerini ve zihinsel aktivitelerini artıran, geliştiren konuma geldiğini anlatan Kürekçi, Hastaların yatmasından ziyade merkezlerimizde günlük aktivitelerle tedavileri öngörülmekte. Hizmetlerimizi yaklaşık 3 yıldır başarıyla devam ettiriyoruz. Hatta Türkiye’de diğer merkezlere nazaran daha aktifiz. TRSMde yaklaşık 50-60 üyemiz aktif olarak kurslarımıza katılıyor” dedi.

Sergiyi gezen Vali Nayir ve beraberindekiler, üyelerden ve usta öğreticilerden bilgi alarak, kurs bitirme belgelerini verdi.

MUH_8042 MUH_8002 MUH_8010

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.