DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Toki Kurasında İsmi Çıkmayanlar Üzülmesin Yeni Arsa Tahsisi Yapıldı

Toki Kurasında İsmi Çıkmayanlar Üzülmesin Yeni Arsa Tahsisi Yapıldı. Bilecik’te dün gerçekleştirilen kura ile Osmaneli İlk Evim İlk Arsam Projesinde ev sahibi olan 287 vatandaşın ardından Osmaneli Belediyesinden bugün yapılan açıklamada kurada ismi çıkmayanlar üzülmesin yeni Toki için 55 bim metre karelik arsa tahsisinin yapıldığı açıklandı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; ”Kurada konut çıkmayanlar üzülmesin. Osmaneli Belediyesi olarak 55.000 m2lik alanın 4. Toki projemiz için Toki İdaresine devrini gerçekleştirdik. Bu alanda da 400 konut için her şey hazır. İnşallah Milletvekilimiz Selim Yağcı ve İl Başkanımızla Serkan Yıldırım ile birlikte Bilecik Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya’nın destekleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile 4.etap Toki Projemizle 400 konutu daha ilçemizde gerçekleştireceğiz. Yine Tekke Tepesi civarında Toki ile çalıştığımız planlama ile İlk evim ilk arsam projesini de hayata geçireceğiz. Osmaneli için en büyük sorun olan konut ihtiyacı Toki projeleri ve özel sektör gruplarımızın yatırımları ile çözeceğiz.

Projelerimizde destekleri için başta Cumhurbaşkanımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Valimize, İl Başkanımıza, Milletvekilimize, Kaymakamımıza, İlçe Başkanı ve teşkilatımıza, belediye meclis üyelerimize, Belediye Personelimize ve yöneticilerimize ve de projelerimize ilgi gösteren ve her zaman yanımızda olan Osmaneli Halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.