DOLAR
32,1969
EURO
34,9928
ALTIN
2.514,48
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

TOKİ İlk Evim Arsa Projesi 10 Ekim-7 Kasım Tarihileri Arasında

TOKİ İlk Evim Arsa Projesi 10 Ekim- 7 Kasım Tarihileri Arasında
Bilecik’in Osmaneli ilçesinin en güzel yerinde arsa sahibi olmak isteyen özellikle gençler için TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yayınladığı yazılı açıklamada TOKİ Sosyal Konut Projelerine müracaatlar ay sonunda sona erdiğine dikkat çekerek, TOKİ Sosyal Konut Projeleri için E-Devlet üzerinden yapılacak başvuruların 28 Ekim, bankalar kanalı ile yapılacak başvurular 31 Ekimde biteceğini hatırlattı.
Açıklamanın devamında TOKİ İlk Evim Arsa Projesi için başvuruların ise, 10 Ekim – 7 Kasım tarihlerinde gerçekleşeceği belirtilirken, özellikle gençler için çok avantajlı olan arsa sahibi olma imkanını değerlendirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.
Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, ”TOKİ kanalı ile sahip olunacak arsalara bina yapımına TOKİ destek verecek. Arsa müracaatçıları konutlarını isterlerse kendileri ya da TOKİ kanalı ile yaptırabilecekler. Osmaneli’nin en güzel alanı olan Tekke Tepesi civarındaki hazine arazileri bu amaçla TOKİ’ye devredilecek. Kısaca Osmaneli de arsalara büyük rağbet olacak. Osmaneli ilçemizi en güzel alandan görecek TOKİ evleri Osmaneli Konakları görünümünde olacak. Arsa için müracat edenler gerekli şartları sağladığında gelecek için çok büyük bir yatırıma imza atacaklar. Müracaatçının talebi halinde konutların TOKİ tarafından yapılacak olması kaçırılmaması gereken fırsat.
Özellikle gençlerimizi ‘TOKİ İlk Evim Arsa Projesi’ için girişimde bulunmaya ve bir an önce karar vermeye davet ediyoruz. İnanın bu projeye müracaat etmeyenler çok pişman olacak.” ifadelerinde bulundu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.