DOLAR
32,4652
EURO
34,8281
ALTIN
2.452,43
BIST
9.891,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU BOZÜYÜK’Ü ZİYARET ETTİ

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU BOZÜYÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mustafa Rifat HİSARCIKLIOĞLU Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun KARACAN, Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve TSO üyeleri katıldı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Oda üyelerine hitaben bir konuşma yaparak konuşmasında; “Bozüyük’ümüz Türkiye’nin en gelişmiş ilçelerinden bir tanesi. Eğitim seviyesine baktığımızda Bilecik’ten daha yukarıdasınız. Bir yerde ekonominin canlı olduğu nüfus artışından bellidir. Son 5 yılda Bozüyük yüzde 6 nüfus artışı sağlamış. Türkiye’nin en büyük bin şirketi içerisinde Bozüyüklü bir şirketimiz yer alıyor. Bunlar bizim gurur duyacağımız noktadır. Sıkıntılar var mı? Tabii ki var. Sağolsun Buğra Başkan her fırsatta bize bu sıkıntıları iletiyor. Biz de hükümetimize iletiyoruz. İnşallah hep birlikte çözüm üreteceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve TSO Başkanı Buğra LEVENT tarafından HİSARCIKLIOĞLU’na çeşitli plaket ve hediyeler takdim edildi. TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU’da Başkan BAKICI ve LEVENT’e kitap hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.