DOLAR
32,4494
EURO
35,0400
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

TİYATRO GÜNLERİ’NDE 6600 ÖĞRENCİ TİYATRO İLE TANIŞTI

TİYATRO GÜNLERİ’NDE 6600 ÖĞRENCİ TİYATRO İLE TANIŞTI

 

Yoğun ilgi gören Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde çocuklara yönelik olarak sahnelenen müzikli çocuk oyunları “Gösteri Kumpanyası” adlı oyun ile sona erdi.

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde 6600 çocuk tiyatro ile buluşarak keyifli dakikalar geçirdi. İlçe merkezi ve Bozüyük’e bağlı tüm köy ilkokullarının ana sınıfları ile ilkokul 1,2 ve 3. Sınıf öğrencilerinin izlediği çocuk oyunlarında minikler eğlenerek öğrendi. Tiyatro Günleri boyunca Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan program çerçevesinde tiyatro oyununu izleyen minikler belediye otobüsleri ile ücretsiz olarak okullarından alınarak Kültür Merkezi’ne getirildi. Burada tiyatro ile tanışan ve çok seven minikler oyunun bitiminde kendilerine kek meyve suyu, pamuk şeker yada süt ikramı yapılarak tekrar belediye otobüsleri ile okullarına bırakıldı. 22 gün boyunca sahnelenen birbirinden güzel eğitici ve öğretici 21 oyunu izleyen minikler salondan her defasında büyük bir mutluluk ve memnuniyetle ayrılırken Başkan Amcalarına teşekkür etmeyi de unutmadılar.

Son oyun olan “Gösteri Kumpanyası”da sihirbazlık oyunları, palyaço eşliğinde yapılan danslar ile bir tiyatrodan çok bir sirk havasında geçen konusu ile  minik öğrencileri etkilemeyi başardı. Engelliler Derneği üyelerinin ve öğrencilerin velileriyle birlikte katıldığı tek perdelik oyun yaklaşık olarak 1 saat sürdü. Gösterinin sonunda öğrenciler ve veliler memnuniyetlerini dile getirerek Tiyatro Günleri’nin önümüzdeki yıl tekrar düzenlenmesi temennisi ile salondan ayrıldılar.

Tiyatro Günleri Gösteri Kumpanyası 1 Tiyatro Günleri Gösteri Kumpanyası 6 Tiyatro Günleri Gösteri Kumpanyası 3 Tiyatro Günleri Gösteri Kumpanyası 5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.