DOLAR
32,4432
EURO
34,7490
ALTIN
2.439,32
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

TİYATRO FESTİVALİ BİLETLERİNE YOĞUN İLGİ

TİYATRO FESTİVALİ BİLETLERİNE YOĞUN İLGİ

Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 13.’sü de uluslararası platformda gerçekleştirilecek olan Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali ile tiyatronun kapıları bütün dünyaya tekrar açılıyor.

Sanata, Sanatçıya ve Sanatsevere değer veren Belediye Başkanı Nihat Can’ın özel gayretleri ve ilgisiyle bu yıl da gerçekleştirilecek olan tiyatro festivali biletlerine büyük ilgi gösteriliyor.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen ve Bilecik’imizin kültür sanat hayatına renk katan 13. Bilecik Uluslararası Tiyatro Festivali ile birbirinden usta ve renkli oyuncu ve birbirinden farklı ve güzel oyunla tiyatro severlerin beğenisine sunulurken, sahne alacak oyunlar için hazırlanan biletlerin büyük bir kısmı tiyatro severler ile buluştu.

13. ULUSLARARASI BİLECİK TİYATRO FESTİVALİNDE SAHNE ALACAK OYUNLAR

Sanata, Sanatçıya ve Sanatsevere büyük değer verildiği Bilecik’te gerçekleştirilecek olan ve 13-25 Kasım tarihleri arasında saat: 20:00’de gerçekleştirilecek olan 13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalinde sahne alacak oyun ve tarihleri aşağıdaki gibi olacaktır:

13 Kasım Salı Günü: Şen Makas

14 Kasım Çarşamba Günü: Olgun Portakal

15 Kasım Perşembe Günü: Sevgi Şimşeği

16 Kasım Cuma günü: Soğanlar Pembeleşinceye Kadar

17 Kasım Cumartesi Günü: Annem 40 Yaşında Babaannem 20

18 Kasım Pazar Günü: Kör Düğün

20 Kasım Salı Günü: Varyemez

21 Kasım Çarşamba Günü: Damadım Olur Musun?

22 Kasım Perşembe Günü: Arabesk Müzikali

23 Kasım Cuma Günü: Kaç Baba Kaç

25 Kasım Pazar Günü: Buyur Burdan Kaç

BİRBİRİNDEN GÜZEL OYUNLAR BİRÇOK SEANSTA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞACAK

13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında çocuklarımız da birbirinden güzel oyunları birden çok seansta izleme imkanı bulacak.

Belediye Başkanı Nihat Can’ın çocuklarımıza hediyesi niteliğinde olan Akıllı Tilki adlı tiyatro oyunu; 13-14-15 ve 16 Kasım tarihlerinde 11:00 ve 13: 00 saatlerinde çocuklarımızla buluşurken, Çizmeli Kedi adlı oyun ise 20-21-22 ve 23 Kasım tarihlerinde 11:00 ile 13:00 saatlerinde iki seans şeklinde çocuklarımızla buluşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.