DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

“TERÖR, TERÖRE DESTEK OLAN ÜLKELERİ DE VURMAYA BAŞLADI”

“TERÖR, TERÖRE DESTEK OLAN ÜLKELERİ DE VURMAYA BAŞLADI”

Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN, dün akşam Fransa’nın Nice kentinde meydana gelen terör olaylarıyla ilgili bir düşünce yazısı yayınladı. Başkan yazısında şu ifadelere yer verdi:

TERÖRÜN FRANSA’YA DERSİ AĞIR OLDU.
TERÖR, TERÖRE DESTEK OLAN ÜLKELERİ DE VURMAYA BAŞLADI. ÖLEN MASUM İNSANLARA YAZIK.

Terör her ülkenin nefretle kınadığı kontrol edilemeyen ve maalesef öncelikle de sivilleri hedef alan bir eylem biçimi. Türkiye teröre karşı büyük mücadele veriyor. Ama maalesef Fransa, Almanya, İngiltere, ABD gibi müttefikimiz ülkeler, terör olaylarını istedikleri gibi yönlendirmek ve bazı terör gruplarına destek olmak suretiyle açıkça destek oluyor.

ABD’ye rağmen, AB ülkelerine rağmen İŞİD diye ne olduğu belli olmayan, İslamiyete büyük zarar veren örgüt hala yok edilemedi. İŞİD bu ülkelerin yok edemeyeceği bir büyüklükte ise zaten süper güçlerden bahsetmek doğru değil.

Türkiye’deki her terör olayından sonra siyasi rant elde etmeye çalışanlara da terörün ülkesi, dini ve imanı olmadığını son olay yine gösterdi. Ülkemizdeki terör olayları sonrası bahane arayan, eksiklik arayan, devleti suçlayan, iktidarı itibarsızlaştırmaya çalışan anlayıştan herkesin vazgeçmesi gerekir.

Fransa’da ve bazı Avrupa ülkelerinde terörizme karşı olağanüstü hal de dahil her türlü tedbir uygulanıyor. Bu tedbirlerin çok azı ülkemizde alınınca aynı ülkeler bize demokrasi dersi vermeye kalkıyor. Bunların içerideki uzantıları ise kayıtsız şartsız onlara destek veriyor. Çünkü onlar için önemli olan iktidarı yıpratmak, Cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırmak. Allah’a şükürler olsun ki Türkiye’de sağduyulu, devletini, vatanını ve bayrağını seven sayısı şer odaklarından çok daha fazla. Ama maalesef iyiler yerine hep kötüler sahada konuştuğu için gündemde onlar oluyor.

Terör olaylarında olsun, diğer olaylarda olsun her türlü değere sahip, vatanını, bayrağını seven, birlik ve beraberliği her şeyin üzerinde gören bizlerin de artık tavrını koyması gerekiyor. Birlik ve beraberliğimiz için, şehitlerimiz için, vatan için mücadele eden askerimiz, polisimiz için bizler de her ortamda konuşmalı, etkin olmalı ve bu şer odaklarına sahayı bırakmamalıyız.

Terör ve terörist her ülke için, her insan için tehdittir. Yıllarca İslam ülkelerini karıştıran, gelişmekte olan ülkeleri emperyalist emelleri için sömüren, bu ülkelerde kardeş kavgaları yaratan, terör örgütlerini kullanarak milyonlarca masum insanın ölümüne sebep olan ülkeler de artık bedel ödemeye başladı.

Terörün her türlüsüne karşıyız. Ama ikiyüzlü ülkelerin de destekledikleri terörün kendilerini de vurmaya başlamasını ibretle izliyoruz. Allah bizlerin birlik ve beraberliğini bozmasın. Türkiye’yi de Suriye, Mısır, Irak, Libya gibi kardeş kavgası içine sokmaya çalışanlara son olay ders olsun. Bizlere demokrasi dersi vermeye kalkanlara kendilerinde uygulamaya koydukları tedbirler kapak olsun.

Sonuç; teröre karşıyız. Terörü kullanarak Türkiye ve İslam ülkeleri üzerinde gizli emellerini gerçekleştirmeye çalışanlara karşıyız. Dışarıdan destekli teröre gizli, açık destek veren içerideki hainlere karşıyız.

Kısaca bize karşı TERÖRÜ kullananlara, Allah’ın verdiği ders sonrası gelin siz de samimi olun, Dünya hep birlikte teröre karşı dursun, yoksa TERÖR sizi de vurmaya başladı ve daha kötü günleriniz biz istemesek de olacak. Ok yaydan çıkmaya başladı bile. Artık terörü, terörü yaratan ülkelerde kontrol edemiyor.”

Saygı ve Sevgilerimle
YMM MÜNÜR ŞAHİN

Osmaneli Belediye Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.