DOLAR
41,2792
EURO
48,9601
ALTIN
4.890,64
BIST
11.165,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Terk edilmiş halde bulundu

A+
A-

Bilecik’in Bozüyük İlçesinde gerçekleştiği iddia edilen 5 dakikada 30 kilogram altın hırsızlığı ile ilgili olarak aranan kırmızı renkli hatchback otomobil terk edilmiş halde bulundu.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Bilecik’in Bozüyük ilçesi Kasımpaşa Mahallesinde faaliyet gösteren Osman Çırak’a ait Kuğu Kuyumcuk adlı iş yerine giren hırsızların 5 dk. da 30 kilo altını çaldıkları iddia edilmiş ve hemen ardından polis olayla ilgili olarak inceleme başlatmıştı.

Yapılan incelemelerde kırmızı renkli bir hatchback otomobil ile şüphelilerin olay yerinden kaçtıkları bilgisine ulaşan ekipler, Bilecik il genelinde otomobili bulmak için arama çalışmalarına başladı.

Yapılan çalışmalar bugün sonuç verdi. Bilecik-Bozüyük karayolunda kırmızı renkli hatchback otomobil polis ekipleri tarafından terk edilmiş halde bulundu. Şüphelilerin bir an önce bulunması için ekiplerin titiz çalışmaları devam ediyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.