DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

TEOG ÖNCESİ DENEME SINAVI BOZÜYÜK BELEDİYESİ SPONSORLUĞUNDA YAPILDI

TEOG ÖNCESİ DENEME SINAVI BOZÜYÜK BELEDİYESİ SPONSORLUĞUNDA YAPILDI

 

Bozüyük’te TEOG sınavı öncesi ilk deneme sınavı Belediye sponsorluğunda yapıldı.

Yapılan deneme sınavına ilçe genelindeki tüm ortaokul öğrencileri ile Dodurga, Akpınar, Kandilli ve Muratdere köylerindeki ortaokul öğrencilerinin tamamı katıldı. Tüm sınav kitapçıklarının “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında Bozüyük Belediyesi ile İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Bozüyük Belediyesi tarafından temin edildiği deneme sınavında öğrenciler ter döktü. Sınav öncesi öğrencileri ziyaret ederek başarılar dileyen Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa YÜRÜKÇÜ, Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın selamını ve başarı dileklerini ileterek, eğitim konusunda her zaman yanlarında olduklarını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ de, haftaya yapılacak TEOG sınavı öncesinde öğrencilerin kendilerini denemeleri için böyle güzel bir imkânı kendilerine sunan Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür etti.

Bugün yapılan sınava 4 bin 113 öğrenci katılırken pazartesi günü yapılacak olan sınava ise sadece 8’inci sınıf öğrencilerinin katılacağı öğrenildi. Öğrenciler için TEOG öncesinde önemli bir deneme sınavı olan bu sınav öğrencilerin eksiklerini görmelerine de yardım edecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.