DOLAR
32,5478
EURO
34,8217
ALTIN
2.431,59
BIST
9.722,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

TEMİZ ÇEVREM – TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

TEMİZ ÇEVREM – TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca 1-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında tüm yurtta temizlik seferberliği başlıyor.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın, tüm Valiliklerimize gönderdiği yazı ile 1-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında, tüm Türkiye’de Belediyelerin ve İl Özel İdarelerinin rutin faaliyetleri dışında, halkın ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla bir temizlik seferberliği yapılması, böylece toplumda çevre konusunun sosyokültürel bir olguya dönüşmesi amaçlanmıştır.

 

Bilecik’te Temizlik Seferberliği

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bilecik’te de tüm ilçe ve kasabalarda söz konusu kampanya dâhilinde temizlik çalışmaları yapılacaktır. Gönüllü vatandaşlarımızın, öğrencilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirilmesi planlanan temizlik seferberliği için tarih ve temizlik yapılacak yerler Valiliğimizde gerçekleştirilen bir toplantı ile belirlenmiştir. Buna göre İlimizde kampanyanın başlangıcını 3 Mayıs Pazar günü Dodurga Belediyesi yapacaktır. Dodurga belde şenlik alanında yapılacak etkinlikten sonra Söğüt Belediye Başkanlığınca 04.05.2015 tarihinde Ertuğrulgazi Türbesi ve civarında temizlik kampanyası yapılacaktır.

 

Bilecik Belediye Başkanlığınca 05.05.2015 tarihinde Merkez ilçe Kent Ormanı’nda, Bozüyük Belediye Başkanlığınca 06.05.2014 tarihinde Bozüyük Kent Ormanında, Yenipazar Belediye Başkanlığınca ise 07.05.2015 tarihinde Atatürk Anıtı Alanı çevresinde temizlik kampanyası yapılacaktır. Diğer ilçe ve beldelerde ise kampanya tarihleri ve temizlik yapılacak yerler kısa sürede belirlenerek ilgili Belediyelerin internet sayfaları ve anonslarla kamuoyuna duyurulacaktır. Saat 15.00 olarak belirlenen etkinlik başlangıç saatinde, tüm vatandaşlarımızın desteklerini bekler, saygılar sunarız.

 

 

Murat AKAT

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.