DOLAR
32,5836
EURO
34,6522
ALTIN
2.527,59
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Tarım İl Müdürlüğü Personeli ERDOĞAN’ın Yemeğinde Biraraya Geldi

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görev yapıp tayini çıkan personele veda yemeği düzenlendi.

İl Müdürlüğümüz Gıda ve Yem Şubesinde Gıda Mühendisi olarak görev yapan Ebru ERDOĞAN’ın eş durumu tayin ile Van İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atanması sebebiyle veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemeğe İl Müdürümüz Hacı Dursun YILDIZ, şube müdürleri ve İl Müdürlüğü personeli katıldı. Yemek sonrasında konuşma yapan İl Müdürümüz YILDIZ, “Ebru Hanım Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüzde görevini başarıyla sürdürmüştür. Kendisi eş durumu tayin ile Van ilimize gidiyor. Bugüne kadar Müdürlüğümüzde yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İleriki yaşantısında başarılarının devamını diliyor ve ailesiyle birlikte mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum.” dedi.

İl Müdürlüğümüzde görev yaparken Van iline tayin olan Gıda Mühendisi Ebru ERDOĞAN yaptığı veda konuşmasında “İlk görev yerim olan Bilecik’in bendeki yeri ayrıdır. Burada acısıyla tatlısıyla güzel günler geçirdiğim Tarım İl Müdürlüğü ailesinden ayrılıyor olmak benim için çok zor. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından İl Müdürümüz YILDIZ Gıda Mühendisi ERDOĞAN’a günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.