DOLAR
32,5882
EURO
34,7786
ALTIN
2.505,69
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

“TARİHİNE YÜRÜ, ECDADINA SAHİP ÇIK” YÜRÜYÜŞÜ

BOZÜYÜK BELEDİYESİNDEN METRİSTEPE ZAFER ANITINA “TARİHİNE YÜRÜ, ECDADINA SAHİP ÇIK” YÜRÜYÜŞÜ

Bozüyük’te Metristepe Zafer Anıtı’na düzenlenen “Tarihine Yürü, Ecdadına Sahip Çık” adlı yürüyüş etkinliği 3 Nisan 2016 Pazar günü yapılacak.
İkinci İnönü Zaferi’nin 95. Yıl dönümü nedeniyle; Bozüyük Belediyesinin önderliğinde, Kent Konseyi ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte düzenlenen yürüyüş etkinliği Nanedere Mevkiinde başlayacak. Bu yıl ilki yapılacak olan etkinlik programında yürüyüş başlama noktası olan Nadere Mevkiine Bozüyük Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım sağlanacak. Görevli otobüsler yürüyüş etkinliğine katılacak vatandaşları saat: 09:00, 09:15 ve 09:30’da olmak üzere Tekke Mahalle’de Mahalle Konağının önünden, Yediler Mahallesinde Ertuğrulgazi Camii önünden, Yeni Mahalle’de Mahalle Konağının önünden, 4 Eylül Mahallesinde Bozüyük Ana Okulunun yanından, Akpınar Mahallesinde Camii önünden, Kasımpaşa Mahallesinde Setbaşı- Kasımpaşa Camii Önünden, Yenidoğan Mahallesi’nde Mahalle Konağının önünden, Yeşilkent Mahallesinde Yeşilkent Camii önünden, Çarşı Mahalle’de Mahalle Konağının önünden alarak yürüyüşün başlama noktasına ulaştıracaklar. Burada yürüyüş hazırlığı ve Bozüyük Belediyesi tarafından yapılacak ikramların ardından yaklaşık 8 km’lik Metristepe Zafer Anıtı yürüyüşü başlayacak. Yürüyüş bitiminde Bozüyük Belediyesi tarafından yapılacak ikramların ardından Metristepe Zafer Anıtında şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulacak, İstiklal Marşı söylenecek ve şehitlerimiz için dualar okunacak.
Bu yıl 1.’si yapılan ve geleneksel hale getirilmesi planlanan yürüyüş etkinliğine yoğun bir katılım olması beklenirken programın sonunda İnönü Şehitliği de ziyaret edilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.