DOLAR
32,5807
EURO
34,6753
ALTIN
2.521,32
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

TAEKWONDO SPORCULARIMIZ ŞAMPİYONA YOLUNDA

TAEKWONDO SPORCULARIMIZ ŞAMPİYONA YOLUNDA

1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo sporcuları, Antalya’da düzenlenecek olan şampiyonaya gitmeye hazırlanıyor.

Yurt içinde yurt dışında çok sayıda şampiyonaya katılarak Osmaneli’ye sayısız madalyalarla dönen Taekwondo sporcularımız, düzenlenecek olan şampiyonadan yine büyük başarılarla döneceklerinden eminler.

10-14 Ağustos 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan
Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonasına 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo takımının 7 sporcu ile katılacak.

1308 Osmaneli Belediyespor’u ve ilçemiz Osmaneli’ni, 33 kg’da İkra Yılmaz, 33 kg’da Alper Misir, 36 kg’da Ersin Doğanay Sevim, 40 kg’da Tuana Ravza Ceyhan, 40 kg’da Fatma Ecrin Kaya, 50 kg’da ise Miray Özbey ve Furkan Ünal temsil edecekler.

1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo takımı sporcuları ile Antrenör Mesur Düş  Belediye Başkanı YMM Münür Şahin’i makamında ziyaret etti. Başarı sözü veren minik sporculara Belediye Başkanı Şahin, “Hayırlısı ile gidiniz. Yıllardan beri amatör sporların alt yapılarına vermiş olduğumuz desteklerin semerisini sizlerin sayesinde görüyoruz. Osmaneli’nden de planlı-programlı çalışıldığı takdirde başarılı sporcuların yetişebileceğinin en büyük örneği olan sizlere, Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

Taekwondo takımının Antrenörü Mesur Düş de uzun zamandan beri bu şampiyonaya hazırlandıklarını, çok iyi bir çalışma devresi geçirdiklerini ve şampiyonadan madalya ile döneceklerini söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.