enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
47,2165
EURO
53,9347
ALTIN
6.313,70
BIST
14.138,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
33°C
Bilecik
33°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C

Sungur Turan’la Seçim Günü

A+
A-

Sungur Turan’la Seçim Günü

Türkiye sandık başındaydı bugün ve tabi ki Bilecik’te! Oyunu kullanmak üzere sandık başına giden seçmenin yanı sıra Belediye Başkan Adayları da sandık başındaydı bugün.

Siyasi partilerin Belediye Başkan Adaylarından en erkenci olanı Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Dr. Sungur TURAN’dı. Ertuğrulgazi İlkokuluna saat 10.00’da eşi Serpil Kudu TURAN ile birlikte gelen TURAN’ı il genel meclisi adayları karşıladı.

Kameralarımıza konuşan Sungur TURAN; ”Belediye seçimi vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Bu memleketin çocuklarıyız, tek isteğimiz bu seçimden sonra el ele vereceğiz ister kazanalım ister kazanmayalım önemli olan bu memleketin bir şeyler kazanması” dedi. Ertuğrulgazi İlkokulunda oy kullanacak seçmenlerle selamlaşan Sungur TURAN mütevazı tavırlarıyla dikkat çekti. Daha sonra  oy kullanacağı 1038 no’lu sandıkta oyunu kullandı.

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.