DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Spor ve Yaşam Merkezi Yakında Hizmete Giriyor 

Spor ve Yaşam Merkezi Yakında Hizmete Giriyor

Hürriyet Mahallesi Spor ve Yaşam Merkezi Kısa Süre Sonra Hizmete Giriyor.

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesinde gerçekleştirilen Hürriyet Mahallesi Spor ve Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, spor ve yaşam merkezinin kısa süre içinde hizmete gireceği bilgisini verdi.

Beraberinde; Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri ile ilimizin dört bir köşesinde yapımı devam eden projeleri inceleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Bilecik Belediyesinin bütün mahallelerde güzel ve önemli çalışmalar gerçekleştirdiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı ,’’Hemşehrilerimiz gerçekten bizler için çok önemli ve bizler de onlara layık eserler hazırlamaya gayret gösteriyoruz. Yapımı devam eden Hürriyet Mahallesi Spor ve Yaşam Merkezinde teknik ekibimizle incelemelerde bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele gönül gönüle vererek bu güzide topraklara hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak uygulamaya koyduğumuz Spor Merkezlerimiz, mahalle sakinlerimize ve Güreş, Tekvando ve Halter gibi salon sporu yapan sporcularımıza güzel ve verimli zaman dilimi geçirmelerine imkan verecek. Mahalle sakinlerinin ve sporcularımızın spor ve yaşam alanında güzel imkanlarla buluşacağı spor merkezimizde inşaat çalışmaları büyük oranda tamamlandı, İnşallah çok kısa bir süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın ve sporcu kardeşlerimizin hizmetine sunacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı incelemelerinin sonunda mahalle sakinleri ve çocuklarla bir araya gelerek, fotoğraf çektirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.