DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Sosyal medya hesabından yetkililere seslendi

Bilecik’in Gölpazarı İlçesinde servis şoförlüğü yaparak öğrencileri taşıyan Mustafa Nevzat Ünlü adlı vatandaş sosyal medya hesabı üzerinden yetkililere seslendi.

Ünlü, yayınlamış olduğu videoda yolların karla kaplı olmasından dolayı yaşadığı sıkıntıları dile getirerek yetkililere seslendi.

Ünlü yayınladığı videoda ” Milli Eğitim’in vermiş olduğu öğrenci servisiyle gelmekteyim. Türkmen Köyünden dün bir çekim gerçekleştirmiştim. İncirli Köyüne giderken ve yetkililere söylemiştim. Şu an yine söylüyorum siz evladınızı bu yolda okula gönderir misiniz? Yada sizin aracınız olsa siz bu aracınızla sabahleyin kalkıp yola gider misiniz? Tekrar söylüyorum yetkililer bu işi çözün, bu çocuklar kolay yetişmiyor. Biz canımızı da yolda bulmadık. Parayı da, malı da kolay kazanmıyoruz. Benim altımdaki araç 200 miyarlık araç bu bir milli servettir. Ben bir kaza yapsam bu araçla bu aracın içinde kaç tane çocuk var. Bunların hesabını nasıl vereceğim ben annelerine babalarına? Yetkililere tekrardan sesleniyorum. Bu yollara kepçe gönderin açtırın bu yolları. Bir tane araç zor gidiyor bu yollardan. Dün kaza yaptım, bugün de eğer Çengellerden aşağı doğru inerken bir tane araç gelseydi kurtarma şansım yine yoktu. Kaza yapma riski %100 dür. Eğer bundan sonra başımıza herhangi bir kaza yada felaket gelirse bunun sorumlusu Gölpazarını yöneten arkadaşlardır.” diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.