DOLAR
32,5908
EURO
34,8058
ALTIN
2.422,71
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanını Seçti

Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanını Seçti

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan Kongreye, Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Doğan TUNÇ, Belediye Meclis üyesi Ayhan ERSOY, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit GÖLCAN, Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim KAYACIK, Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nejdet KAYIRMAZ ve ilçede faaliyet gösteren çeşitli dernek temsilcileri katıldı.

Kongrede konuşma yapan Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI “Bizler yerel yönetimler olarak hep birlikte ortak çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Bize verilen bu bir yıllık görev içerisinde bizde Bozüyük’te yapılacak tüm projeleri dernek üyeleri ve başkanlarımızla birlikte paylaştık. Ve çok şükür onlarla beraber hiçbir sıkıntı yaşamadan, güzel neticeler aldığımıza inanıyorum. Çünkü yapacağımız bu planlarla ilgili olarak yarın öbür gün açacağımız terminalimiz, Devlet Demir Yolları’nın yapacağı hızlı tren istasyonu ve diğer aktivitelerle birlikte hep beraber ortaklaşa çalışmalar yapacağız. Tabi burada seçilecek başkanlarımızla, yerel yönetimler olarak bizler her zaman yan yana ve kol kolayız. Bu gün yapacağımız seçimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan seçimlerde Kurul toplantısına katılan 84 üyenin tamamının oyunu alarak yeniden göreve gelen Oda Başkanı Ahmet ÜNAL, odanın menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Ahmet ÜNAL Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, Mustafa BAYRAK, Salim OĞUZ, Necati ARSLAN, Nurettin GÖK, Ayhan İNCİ ve Recep ENKİ’den oluştu. Denetleme Kurulu üyeleri ise Nail GÜREL, İsmail Hakkı YAVAŞ ve Abdullah ERKAN oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.