DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

SİZİ BİLEN İÇİNİZDEN BİRİYİM

SİZİ BİLEN İÇİNİZDEN BİRİYİM

7 Haziran Genel Seçimleri sonrası çıkan sonuçlara göre;Ülkemizin ve İlimizin Huzura, İstikrara ihtiyacı olduğunu görüp birliğimize, beraberliğimize ve geleceğimize ne kadar daha fazla sahip çıkmamız gerektiğini çok iyi anladık. Yaşanılan hükümetsiz süreç içinde Gerek ekonomide gerek yaşanan terör olaylarında halkımızın maddi ve manevi olarakzarar gördüğünü hepimiz şahit olduk.

Pazar günü yapılacak olan 1 Kasım Seçimlerinde SEN BEN Demeden önce TÜRKİYE deyip, sağduyulu davranarak siyaset üstü düşünüp kararımızın Tek Başına istikrara en yakın olan Partimizden yana kullanılması Ülkemizin ve ilimizin lehine olacaktır. 13 yıldır sürdürdüğümüz, istikrarlı bir şekilde yaşadığımız günlere tekrar devam edelim. SEN BEN YOK TÜRKİYE VAR. Diyerek sözlerine devam eden Ak Parti Bilecik Milletvekili adayı Kurtulmuş Bilecik ili, İlçeleri, beldeleri ve köylerin ihtiyaçlarının neler olduğuna vakıf olduğunu dile getiren Kurtulmuş;

Selanik Göçmeni bir ailenin oğlu olarak Bilecik’in köyünde doğup büyümüş biriyim. 24 yıl işçi olarak çalışıp 12 yıl sendika başkanlığı yaptım. Şu anda ticari hayatıma esnaf olarak devam etmekteyim. İşçi ve esnaf tabanından gelmekteyim bundan dolayı halkımızın taleplerine yabancı değilim. Bizatihi bende içinde olan biri olarak bu yola baş koydum. Yani Halkımızı bilen tanıyan ve Halkın içinden biriyim.

İlimizin temel sorunlarına gelince, 2008 yılında devralmış olduğum Ak Parti Bilecik İl Başkanlığı görevim ile İlimizde, ilçelerimizde, Beldelerimizde ve köylerimizde yaşanan tüm sorunlara gerek Belediye başkanlarımız gerek Milletvekilimiz gerekse il genel meclisi üyelerimiz ile birlikte çalışıp birlikte çözümler getirdik. İktidara geldiğimizde ‘’Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak’’ demiştik. Söylemiş olduğumuz cümleden yola çıkarak İlimizin tümüne yapılan yatırımlarımıza bu şekilde özen gösterdik ve çalışmalarımıza bu doğrultuda yön verdik. Kısacası  İlimize yapılan yatırımların ve daha yapılması gereken yatırımların bilincindeyim. Daha Yapacak Çok İşimiz Var.

İlimizin daha fazla yatırım alması için, zenginleşmesi, kalkınması, gelişmesi ve Refah düzeyini artması için Bilecik’imizin Mecliste’de daha iyi temsil edilmesi için önce Rabbimin izniyle ve vereceğiniz oylarla Ak Parti Kadroları olarak Bilecik’ten iki milletvekili olarak devam edeceğiz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.