DOLAR
32,5615
EURO
34,9979
ALTIN
2.435,97
BIST
9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Sezer Öztürk’e Af Çıkıyor

Sezer Öztürk’e Af Çıkıyor

Beşiktaş Kulübü’nde takım arkadaşı İbrahim Toraman ile kavga ettiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk’e af çıkıyor.

Tatil için gittiği Almanya’da barda bıçaklanan ve tedavisine İstanbul’da devam edilen Sezer’in kulüpte kalması için başkan Fikret Orman’dan da onay çıktığı bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde başkan Orman ile kulüp binasında bir araya gelen Sezer Öztürk’ün menajeri Özkan Doğan, Fikret Orman’ın, Sezer’in takımda kalması yönünde anlayış gösterdiğini söyledi.

Özkan Doğan, konuyla ilgili şunları kaydetti:
“Sayın başkanımız ile bir görüşmem oldu. Kendisi, sağ olsun son derece anlayışlı ve halden anlayan bir insan. Sezer Öztürk’ü çok sevdiğini ve kendisine olan inancını yitirmediğini belirtti. Sezer Öztürk’ün Beşiktaş ile 2,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sezer, sözleşme süresinin sonuna kadar Beşiktaş forması giymeye devam edecek. Kendisiyle de görüştüm. Sezer, bundan böyle Sayın Fikret Orman’ın bu sevgisine layık olmak için her şeyi vereceğini söyledi. Kendisi daha genç. Hatalar yapması muhtemel. Başkanını mahcup etmemek için var gücüyle çalışacak ve Sayın Orman’a teşekkürünü, sahada göstereceği performansla edecek.”

Menajer Doğan ayrıca, Sezer’in sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve bireysel çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

 

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.