DOLAR
32,5182
EURO
34,7941
ALTIN
2.430,88
BIST
9.733,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

ŞEYH EDEBALİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN BAKICI’YA ZİYARET

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN BAKICI’YA ZİYARET

 

Bilecik Şeyh Edebali Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ÖNCÜ Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı makamında ziyaret etti.

Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri tarafından 26 Mart 2017 tarihinde tüm Türkiye’de ve 2 Nisan 2017 tarihinde de yedi kıtada gerçekleştirilecek olan “ Ufka Yolculuk 5. Bilgi ve Kültür Yarışması” ile ilgili tanıtım ziyaretlerinden ilkini 2 yıldır proje ortağı olarak büyük destek veren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ÖNCÜ ve Ufka Yolculuk Yarışması İlçe Sorumlusu Adnan YILDIZ tarafından Başkan BAKICI’ya  yarışma hakkında bilgiler verildi, ardından tanıtım kitapçıkları hediye edildi. Yarışmanın Bilecik organizasyonunu yapacak olan Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Fatih ÖNCÜ, yarışmayla ilgili şu bilgileri aktardı: “5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın başvuruları başladı. ‘Yola çıkmak isteyene, yol açık’ temasıyla 8 ayrı kategoride düzenlenen yarışmanın bu yılki konusu Kur’an-ı Kerim meali olacak. Yarışmaya başvurular, 19 Şubat’a kadar devam edecek. Türkiye’nin en büyük sivil yarışması olma özelliği taşıyan, yurt içinden ve yurt dışından binlerce gönüllünün organizasyonuyla desteklenen ‘5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’na bu yıl, Türkiye’den ve yurt dışından 7’den 77’ye 1 milyon kişinin başvuru yapması hedefleniyor. Ulusal yarışmacılar, şartnamede belirtilen Kur-an’ı Kerim mealleriyle yarışmaya hazırlanacak. Yarışmacıların faydalanması için akademisyenler tarafından soru kitabı da oluşturularak sınava hazırlanmaları sağlanacak” dedi. Başkan BAKICI’da yarışmaya katılacak herkese başarılar dileyerek misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.