DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

”SEVİMLİ PATİLER” BİLECİK’TE

ULUSLARARASI RUS ÇOCUK GÖSTERİSİ ”SEVİMLİ PATİLER” BİLECİK’TE

Bilecik Belediyesi Nisan Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlik ile çocuklarımız, birbirinden güzel oyunlarla buluşmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta, Türkiye’de ilk defa Bilecik’te sahne alan Rus Ekibi Red Blue oyunu ile buluşan çocuklarımız bu hafta Uluslararası Çocuk Gösterilerinden olan ”Sevimli Patiler” isimli gösteri ile buluşacaklar.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan ve ilk kez Bilecik’te sahne alacak gösteride çocuklar, keyifli anlar yaşayacak.

SELİM YAĞCI:

”BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ”
Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın çocuklara armağanı olan ve her Pazar günü çocuklarımıza ücretsiz olarak sunulan tiyatral gösterinin bu haftaki oyununda Uluslararası Rus Çocuk Gösterisinde müzik oyunları ve çeşitli danslar ile çocuklar keyifli anlar yaşayacak.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından çocuklara ücretsiz olarak sunulan Sevimli Patiler adlı gösteriye ilişkin olarak; ”Bilecik Belediyesi olarak, çocuklarımızı birbirinden güzel ve değişik aktivitelerle buluşturmaya devam ediyoruz. 2 Nisan Pazar günü saat 13:00’te Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek aktiviteye bütün çocuklarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.