DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Sevimli Misafiri İlk Bakışta Fark Edebildiniz Mi ?

Bilecik’in Merkez İlçesine bağlı Ören Köyü’nde tarlasını süren vatandaşın sevimli bir ziyaretçisi oldu.

Bilecik’in Merkez ilçesine bağlı Ören köy’de tarlasını otlanmaması için süren Fatih Gül adlı vatandaşın sevimli bir misafiri oldu. Tarlasını süren Gül, otların ve dökülen yaprakların arasında adeta renkleriyle o ortama adapte olmuş, kamufle bir biçimde duran küçük ve sevimli kır tavşanını fark etti. Küçük kır tavşanının  birbirinden güzel fotoğraflarını çeken Gül, bu güzel resimleri sosyal medya hesabından yayınladı.

Gül, ”Tarlada çift sürerken tarlanın tam kenarındaymış. Bu mevsimde normal yavru zamanı tarlama şu anda bir şey ekmedim nadas yeri otlanmaması için sürüm yapıyordum. Görünce fotoğraflarını çektim. Daha sonrada kaçtı.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.