DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Sevgililer gününde sinemada süpriz evlilik teklifi

Bilecik’in Osmaneli İlçesinde yaşayan Ünsal Özet, Feyza Börek ile olan 8 aylık birlikteliklerini mutlu sona ulaştırmak için bir süpriz hazırladı.

 

Ünsal Özet ve arkadaşlarının planında, bir video hazırlamak, hep birlikte sinemaya gitmek ve verilen film arasından sonra videonun sinema perdesine yansıması ve hemen arkadasından gelecek olan evlilik teklifi vardı.

 

Feyza kendisine hazırlanan süpriz evlilik teklifinden habersiz Ünsal ve arkadaşlarıyla birlikte Bilecik’te sinema salonuna film izlemeye geldi. Ara verilmişti ve olacaklardan habersiz koltuğuna oturan Feyza, Ünsal tarafından hazırlanan videonun perdeye yansımasıyla duygu dolu anlar yaşadı ve göz yaşlarına hakim olamadı.Hazırlanan videonun tamamlanmasının ardından Ünsal, bir demek çiçek ve tek taş yüzük ile Feyzaya evlilik teklifi etti. Feyza, Ünsal’ın evlilik teklifini kabul etti.

Kendisine yapılan sürpriz evlenme teklifi ile ilgili haber228 muhabirine açıklama yapan Feyza Börek, “27 Haziran 2015’te başladı herşey, ben kendisinden pek hazetmiyordum ama sonradan tabi öyle olmadı. Büyük aşklar nefretle başlar ve birbirimizi çok sevdik. Zorla değil gönülden çok seviyorum. İyiki hayatımda ve onu tanımışım yaklaşık 8 aydır birlikteyiz ve hergün çok başkaydı onunla. Onunla geçen hergün için ona teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Vv470R jVlD8g 28GlrO BDldrG Z7GqZz orBmjq vnMDbD Vv470R (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.