DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

SEVGİ EVLERİ’NDE KALAN ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYESİ

SEVGİ EVLERİ’NDE KALAN ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYESİ

Bilecik Belediyesi Kitap Fuarı’nda birbirinden güzel eseri, Bileciklilerle buluşturan yayınevleri ve yazarları tarafından Bilecik Sevgi Evleri’nde kalan öğrencilere kitap hediye edildi.

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kitap fuarı ile kitapseverler, birbirinden güzel kitap ile buluşmaya devam ediyor.

Temirağa Demir, Erdal Demirkıran, Kürşat Berkkan, Çetin Tarı ve Süleyman Kocabaş gibi değerli yazarlar tarafından aynı zamanda imza günleri de gerçekleştirilen kitap fuarında kitap hediye edilen öğrenciler, yazarlarla tanışma fırsatı buldu.

Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül yaptığı açıklamada Bilecik Belediyesi tarafından güzel bir çalışmanın gerçekleştirildiğini belirterek, şunları söyledi:

”Bilecik Aile ve Politikalar İl Müdürlüğü olarak, belediyemizin gerçekleştirdiği organizasyon ile Sevgi Evleri’nde kalan öğrencilerimizle birlikte Bilecik Belediyesi Kitap Fuarına geldik. Bu fuarda kitaplarını sergeleyen birçok yayınevi tarafından Sevgi Evleri’nde kalan öğrencilerimize birçok güzel kitap hediye edildi. Onun için buradayız. Öğrencilerimiz kitap fuarında ayrıca kitap yazarları ile tanıştı ve kitaplarını imzaladılar. Gençlerimizin kitap okuma alışkanlığını kazandırma noktasında gerçekleştirilen bu fuarı önemsiyoruz ve gerçekten çok güzel etkiler bıraktı. Bu tür fuarların Bilecik’te açılması tüm gençlerimiz için faydalı. İnşallah daha böyle güzel etkinlikleri Bilecik’te görürüz. Biz de Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü olarak gereken katkıyı vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Hülya Eçen Çalışkan ise Bilecik Belediyesi ve Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü iştirakiyle güzel bir çalışmayı daha gerçekleştirdiklerini kaydederek, ”Çalışma kapsamında Sevgi Evlerindeki çocuklarımıza, Bilecik Belediyesi Kitaf Fuarına katılan yayınevleri ve yazarlar tarafından Sevgi Evlerinde kalan öğrencilerimize güzel kitaplar hediye edildi. Bu çalışmayı tek cümleyle ifade etmek gerekirse sevgi yolu kitap okuluyum diyebiliriz” şeklinde konuştu.

Etkinlikte ünlü yazarlarla tanışma fırsatı bulan öğrenciler, fuarda bol bol fotoğraf çektirdi.

Öte yandan Bilecik Belediyesi Kitap Fuarında kitaplarını sergileyen Kashna Kitap Ağacı yayınevi Satış Sorumlusu Cem Vargün, Bilecik’te güzel bir etkinliğin paydaşı olduklarını belirterek, önümüzdeki günlerde Sevgi Evlerindeki öğrencilere verilmek üzere birbirinden güzel 80 adet kitabı daha öğrencilere hediye edileceklerini kaydetti.

DSC_7173 DSC_7144 DSC_7156 DSC_7167

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.