DOLAR
32,3535
EURO
35,1812
ALTIN
2.324,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Seranit, Cersaie’de Yeni Ürünlerini Sergiledi

Seranit, Cersaie’de Yeni Ürünlerini Sergiledi

 

Seranit, dünya seramik sektörünün önde gelen markalarının buluştuğu fuara, porselen ve seramik karo koleksiyonlarıyla damgasını vurdu

 

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit, her sene olduğu gibi bu sene de 24-28 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de Salon 19’da yer alan D9-C10 standında ürünlerini görücüye çıkardı.

Seranit Cersaie standında, Son teknolojiyle üretilen, farklı yüzey ve renk alternatiflerine sahip yeni Teknik Porselen ürünlerinin yanı sıra zengin ebat, renk ve desen seçenekleriyle ahşap, mermer, doğal taş, beton koleksiyonundan ürünlere yer verdi.

Geniş desen ve renk seçenekleri ile her ihtiyaca yönelik çözümler barındıran Seranit’in 40×120 ve 30x90cm ebatlarındaki duvar koleksiyonları da Cersaie’de yerini aldı. Buna ek olarak 10×30, 20×20, 10×10 ve altıgen gibi küçük ebatları bünyesinde toplayan yepyeni bir koleksiyonda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Seranit’in en çok ilgi gören inovatif ürünü Aquanit Porselen Duş Karosu uygulama alternatifleri, geniş portföyü ve model alternatifleri ile stantta sergilendi. Bunun yanında, diğer inovatif ürünlerinden Seravista Porselen Basamak ve Duostone Kompozit Köpük Karo da stantta yerini aldı.

 

 

Seranit

1993 yılında Türkiye’nin ilk teknik porselen üreticisi olarak yapı sektörüne adım atan Seranit, Eskişehir ve Bilecik’te bulunan yüksek teknolojiye sahip modern tesislerinde faaliyet göstermektedir. Ürettiği her ürünü standartlara uygun olarak yüksek kalite anlayışı ile üreten Seranit, tasarım, kalite ve teknoloji konusundaki yaklaşımı ve dünya standartlarındaki üretim anlayışı ile dünyanın önemli oyuncuları arasında yer almakta ve toplam üretiminin büyük bir oranını yurtdışına ihraç etmektedir. Seranit; sahip olduğu yenilikçi ve yüksek kaliteli ürünleri ile sektör profesyonellerine ve tüketicilere daha fazla estetik ve mimari çözüm sunarken; kullandığı teknoloji, kalite ve tasarımlarıyla da sektörde fark yaratmaktadır.

 

Tüm porselen ve seramik ürünlerine Tip III EPD Çevre Etiketine sahip olan Seranit, başarılarını 2015’te iki önemli ve saygın uluslararası organizasyon olan iFAwards ve RedDotAwards’dan kazandığı tasarım ödülleriyle perçinledi. Bunun yanı sıra 2 yıl süren Ar-Ge çalışmasıyla dünyanın ilk porselen duş karosunu geliştiren Seranit, 2016 yılında Aquanit ile dünyanın en büyük ve kapsamlı tasarım yarışması olan A’ Design Award’da Silver ödülünü, ayrıca yine Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE – Seramik Tasarım Yarışması’ndan ödüller elde etti.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.