DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
ALTIN
2.497,68
BIST
9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

SENTETİK SAHALARIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN HİZMETİNE GİRİYOR

SENTETİK SAHALARIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN HİZMETİNE GİRİYOR
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın çocuklarımıza 2016 Eğitim ve Öğretim dönemi hediyesi olan sentetik sahalar hizmete giriyor.
Bilecik Belediyesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için güzel çalışmalar ortaya koymaya devam ediyor.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından 5 okula kazandırılan ve 3 tanesi hizmete giren sentetik sahalarda incelemelerde bulundu.
Bahçelievler Anaokulu’na kazandırılan sentetik sahayı gezen Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklarla birlikte top oynadı.
Yapılan çalışmalar hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımız için güzel bir çalışmayı daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
”Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımıza 2016 yılı eğitim ve öğretim dönemi hediyesi olarak vaadettiğimiz 5 sentetik sahayı bir bir çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Yarınlarımızın umut kaynağı olarak gördüğümüz çocuklarımız bu hizmetlerimiz ile daha sağlıklı ve güzel bir ortamda yetişmiş olacak. Eğitim ve çocuklarımıza yönelik bütün çalışmaların yanında olan Bilecik Belediyesi olarak eğitime katkı olarak okul bahçesi uygun olan alanlara da sentetik saha uygulamasını gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sahalarımız şimdiden bütün çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretinde çocuklarla top oynayıp, ayın 15’inde başlayacak olan tiyatro festivaline davet etti ve fotoğraf çektirdi.
dsc_3362 dsc_3316 dsc_3332 dsc_3353
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.