DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

SEMAZENLER MEYDANDAKİLERİ BÜYÜLEDİ

 

Bozüyük demokrasi nöbetine devam ederken, Cumhuriyet meydanında Mevlana Derneği tarafından gerçekleştirilen semazen gösterisi ile alanda bulunanları büyüledi.

Gerçekleştirilen programa Bilecik AK Parti Eski Milletvekili Fahrettin POYRAZ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Müftüsü Selami BAĞCI, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN,İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM ve çok sayıda vatandaşkatıldı.

Okunan ilahi ve gerçekleştirilen semazen gösterisinin ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI “ Burada tam 7 gündür bizimle birlikte demokrasi mücadelesi veren herkese teşekkür ediyorum, bu örgüt ve ve bu örgüte destek veren herkesle mücadelemiz devam edecek. Bizler arkasına milletin desteğini almış vatanı için çalışan bir hükumet olarak ülkeyi bu duruma sokanlar ile kanunların çerçevesinde mücadele edeceğiz” dedi.

Daha sonra alana gelen Bilecik AK Parti Eski Milletvekili Fahrettin POYRAZ ile görüşen Başkan Fatih BAKICI ve beraberindekiler Ankara’da olayların arka yüzünü ve tüm ayrıntıları eski vekilden dinlediler. Büyük bir tehlike atlatıldığını belirten POYRAZ ülke olarak durumdan en az zararla çıkma hayretinde olduklarını ve hükumetin ve Cumhurbaşkanın durumu çok iyi yönettiğini ve dirayetli olduğu belirtti. Milletinin ve hükumetinin arkasında bu mücadeleye destek veren herkese teşekkür etti. Soğuk hava nedeni ile alanda çorba ve çay ikramı yapılırken, kalabalık sabah saatlerine kadar alandan ayrılmadı.

MYS_3317 IMG-20160722-WA0024 IMG-20160722-WA0028 IMG-20160722-WA0029 MYS_3261

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.