DOLAR
32,4936
EURO
34,9018
ALTIN
2.438,10
BIST
9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

SELİM YAĞCI’DAN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Teşkilatı’nın 189. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Zabıta Müdürlüğü önünde Zabıta Müdürü Erdem Tetik ve zabıta memurları tarafından karşılanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Tetik ve zabıta memurlarının Zabıta Haftasını tebrik etti.

Ziyaret sonunda kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Zabıta Müdürlüğü’nün şehirler ve belediyeler noktasındaki önemine değinerek, şunları söyledi:

”Zabıta Teşkilatımızın 189. kuruluş yıl dönümü olması sebebiyle Zabıta Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Biliyorsunuz zabıta, şehirde asayişi sağlayan, toplumun huzur ve asayişini temin eden ve şehirlerin kentsel olarak gelişimine katkısı olan ayrıca belediye başkanına bağlı olan en önemli birimlerimizden biridir. Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü şehrimize gerçekten güzel anlamda hizmetler veriyor. Ben bu anlamda emeği geçen Zabıta Müdürümüz Erdem Tetik ve çalışma arkadaşlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Ziyaret dolayısıyla çalışma arkadaşlarımızın Zabıta Haftasını kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Zabıta Müdürü Erdem Tetik ise Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı’nın da hazır bulunduğu ziyaret, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve zabıta memurlarının birlikte fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.