DOLAR
32,4752
EURO
34,9525
ALTIN
2.437,31
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

SELİM YAĞCI’DAN ŞEHRİMİZE MÜJDELİ HABERLER

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN ŞEHRİMİZE MÜJDELİ HABERLER

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, basın mensupları ile gerçekleştirdiği toplantıda, şehrimiz için birçok müjdeli haber verdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Vadipark’ta basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek, Bilecik Belediyesi’nin 2015 yılında gerçekleştirilen hizmetlerin yanı sıra 2016 ve sonrasında yapılacak olan dev projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Belediye Başkan Yardımcıları Nihat Can, Abdullah Ay, Abdullah Tetik, Kadri Şentürk ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Belediye Başkanı Selim Yağcı, 1 Kasım’da yapılan genel seçimlerin şehrimiz, ülkemiz ve bütün dünyaya hayırlar ve güzellikler getirmesi temennisinde bulunarak, şunları söyledi:

”Çok değerli basın mensupları, sizlerin aracılığıyla hizmet etmekle gurur duyduğumuz çok kıymetli hemşehrilerimizi çalışma ve projelerimizle alakalı olarak bilgilendirme toplantımıza hoş geldiniz. Değerli kardeşlerim, şehrimizde sizlerle birlikte başladığımız medeniyet yolculuğunda şehirimizi imar ve ihya etme yolculuğunu birlikte gerçekleştirdik. Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle güzeliyle birlikte geçirdiğimiz bu zaman diliminde şehrimizin neresine bir taş koymuşsak her birimizin alın teri, gözümüzün feri, duası, desteği ve katkısı vardır. Ben öncelikle Belediye Başkanı olarak, bu güzide topraklara hizmet etme fırsatı verdikleri için sevgili hemşehrililerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Şuna da inanıyorum ki bizler hizmet ettikçe çok değerli hemşehrilerimiz bizlerin yanında yer almaya devam edeceklerdir.” dedi.

”AK PARTİ OLARAK MİLLETİMİZİN TEVECCÜHÜNE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Konuşmasına; ”AK Parti olarak milletimizin teveccühüne layık olmaya çalışacağız” ifadeleriyle devam eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Ülkemiz bir genel seçimi geride bıraktı ve 1 Kasım’da sandıkta sözünü söyledi. Dün partimizin yetkilileri ve milletvekilleri ile bu seçimin değerlendirmesini yaptık. Bu sonuçların, şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Seçilen milletvekili arkadaşlarımızın görevleri boyunca güzel çalışmalarda bulunabilme temennimi paylaşıyorum. Cenabı Hak’tan onların yar ve yardımcısı olmasını niyaz ediyorum. Milletimiz, 7 Haziran sonrası baktılar ki siyasiler bu kaos ortamına bir çözüm bulamayacaklar. Her zaman olduğu gibi sağ duyuları ve ferasetiyle bir seçimde bulundular ve milyonlarca oy yer değiştirerek, istikrar ve tabi ki memleketimizin İstikbalinden ve hatta daha da ileriye gidersek İstiklalinden yana oy kullandı ve istikrarı tercih etti. Bu istikrarın adresi de günümüzde AK Parti’ dir. Tabi ki bizler milletimizin bu teveccühünü en iyi şekilde değerlendireceğimizden ve bu teveccühe layık olma noktasında var olma noktasında var gücümüzle çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Görüyorsunuz ki memleketimiz istikrara kavuştuğunda, önümüzü görmeye başladığımızda hemen 2016 hazırlıklarımızı daha büyük bir heyecan ve aşkla başladık.

”İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

İlk günkü aşkla çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

”Hani sloganımızda dediğimiz gibi; ”İlk Günkü Aşkla Haydi Bismillah” diyerek, yeniden bir heyecan tazelenmesini gerçekleştirdik. Zaten müdürlerimizle her hafta başları yaptığımız toplantılar genelde bir saat sürerdi ancak bu haftaki toplantımız 4 saat sürdü. Nedeni ise 2016 yılına daha bir hızlı giriş, daha çok çalışma için bir başlangıç amacıyla yapıldı. Bu da şunu gösteriyor ki Bilecik tercihlerini doğru noktada kullanıyor. İktidar ve yerel yönetim el ele verdiğinde şehre yapılacak olan çalışmaların daha performanslı olmasına imkan veriyor. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşehrilerimize ne söz verdiysek onları bu ana kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya çalışacağız. Bundan hemşehrilerimizin hiçbir şüphesi olmasın.” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra Bilecik Belediyesi tarafından 2015 yılında yapılan çalışmalar ile 2016 yılında gerçekleştirilecek olan projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Gerçekleştirilen toplantıda ayrıca Belediye Başkanı Selim Yağcı, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da cevaplandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.