DOLAR
32,4809
EURO
34,9665
ALTIN
2.435,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Selim Yağcı’dan 14 Yeni Proje İcraatlar Konuşuyor

Selim Yağcı’dan 14 Yeni Proje İcraatlar Konuşuyor

Edinilen bilgilere göre çok kısa bir zaman içerisinde Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI tarafından, yeni 14 proje daha açıklanacak ve böylece toplamda tam 30 PROJE açıklanmış olacak.

Bunlar bir tanesi geçtiğimiz günlerde Bakan Vesyel EROĞLU tarafından müjdelenen tüm kamu kurumlarını bir araya toplayacak olan “Kamu Kurumları Yerleşkesi”projesi adeta bir devrim niteliğinde. 100 dönüm arazi üzerine, altında otoparkı olan kamu kurumları yerleşkesi kurmak istediğini Bakan Veysel Eroğlu’na söyleyen Başkan YAĞCI’ya, Bakan EROĞLU’ndan övgüler ve destek geldi. YAĞCI’nın bu projesinin müthiş bir proje olduğunu belirten Bakan EROĞLU, Başkanım bunu yaparsan tarih’e geçersin, yap bunu Başkanım” dedi.

Bilecik Belediyesi’nin Bilboardlardan kaldırılan 16 projesi neydi?

Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI projelerin tanıtımını yaparken

” Birileri telaş içerisine giriyorlar. Bilecik Belediye Başkanlığı noktasında, bu seçim sürecinde, bizlerin projelerinin açıklanacağını duyunca,acele ile, telaşe ile, hemen bir akşam öncesinden basını çağırarak, sadece başlıklar halinde bizim yaptıklarımızı teyid eder şekilde,toplantılarında aslında biz onlardan önce açıklamak için böyle biraraya girmedik der gibi,hani derler ya ” Dervişin fikri neyse, zikride odur.”anlayışı içerisinde, ama güzel olan birşey var,hem bizim yaptığımız projeleri tekrar ediyorlar.Bazılarından haberleri dahi yok.Hemde bu anlamda da yapılacak olan projeler noktasında da, çünkü projeleri yapmadıkları için isimlerini tahmin ediyorlar. Şimdiden muhalefet te bu anlamda onay vermiş oluyor.”dedi.

İŞTE BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’ NIN 16 PROJESİ

1-BÖLGESEL KATLI OTOPARK ALANLARI

2-ÇOCUK EĞİTİM VE BİLİM MERKEZİ

3-HAMSU VADİSİ 3.ETAP

ETKİNLİK TEPESİ

TAŞIT VE YAYA KÖPRÜSÜ

ÇOCUK KÖYÜ

4-BOTANİK PARKI

5-YENİ STADYUM

6-SAĞLIK VE TERAPİ MERKEZİ

7-HANIMLAR KAHVESİ

8-ÇOCUK TRAFİK VE EĞİTİM PİSTİ

9-MEVCUT OTOGAR SAHASI KENT MEYDANI

10-VİZYON KENT 2023

11-OSMANLI PADİŞAHLARI ŞERİDİ

12-KENT MÜZESİ

13-YENİ OTOGAR

14-BEŞİKTAŞ MAHALLESİ SPOR KOMPLEKSİ

15-YÖRESEL ÜRÜNLER TİCARET MERKEZİ

16-HAL VE SOĞUK HAVA DEPOSU

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.