DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

“SELİM YAĞCI ÖNCESİ VE SONRASI DİYE TARİF EDİYORUM”

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI TÜTÜNCÜ:
”BEN BİLECİK’İN BUGÜNKÜ DURUMUNU; SELİM YAĞCI ÖNCESİ VE SONRASI DİYE TARİF EDİYORUM”

Antalya ilçesi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Kepez Muhtarlar Derneği üyelerinin olduğu heyet, Bilecik’e ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretleri kapsamında önce Şeyh Edebali Türbesini eden Tütüncü ve beraberindeki heyet, daha sonda Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni gezdi.
Osmanlı Padişahları Tarih Şeridine olan hayranlığını ifade eden Tütüncü ve beraberindeki heyete, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce ve Bilecik Belediyesi Görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz eşlik ederek, ilimiz tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA ZİYARET
Kepez Belediye Başkanı ve beraberindeki muhtarların olduğu heyet, Bilecik ziyareti kapsamında daha sonra Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Meslektaşı Tütüncü ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Tütüncü’ye bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuklarını Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik’te ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirterek, ”Kepez Belediyesi’nin çok başarılı ve değerli kardeşim Hakan Tütüncü ve beraberindeki heyet, tarih ve kültür şehri Bilecik’imizi ziyaret ettiler. Taşı Mermer, Toprağı Seramik, Yaprağı İpek, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri olan Bilecik, ülkemizin dört bir köşesinden misafirlerini ağırlıyor. Meslektaşım Hakan Tütüncü de belediyecilik anlamında şehrine gerçekten güzel hizmetler kazandıran bir isim.” ifadelerini kullandı.
KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI TÜTÜNCÜ:
”BİLECİK ŞU AN HER ANLAMDA LAYIK OLDUĞU DEĞERİ BULDU”
Ziyaretinde, Bilecik’in şu anki durumu hakkında da tespitlerde bulunan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ”Osmanlı Devleti’nin kuruluş ve kurtuluş şehri olan Bilecik’i ziyaret ettik ve gerçekten çok beğendik. Bilecik, bizim tarihimizde çok önemli bir yere sahip. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın Bilecik’te gerçekten çok güzel hizmetler yaptığını görüyoruz ve bunu yakından takip ediyoruz. Ben askerlik vazifemi Bilecik’te yaptığım zamanlar, Bilecik’in layık olduğu hizmeti almadığını görmüştüm. Ancak şimdi Bilecik’in durumunu; Selim Yağcı öncesi ve sonrası diye ifade edebilirim. Selim ağabey gerçekten yaptıkları ve deneyimleri ile bizlere de rehberlik eden bir kişi. Ben bu anlamda bizleri konuksever bir şekilde ağırladıkları ve Bilecik’e güzel hizmetler kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret sonunda meslektaşı Tütüncü’ye, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak hediye etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve beraberindeki heyet daha sonra Tarihi Saat Kulesi’ni ziyaret etti. Heyet, Bilecik ziyaretleri kapsamında ilçemiz Söğüt’ü de ziyaret edecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.