DOLAR
32,5494
EURO
34,9004
ALTIN
2.427,77
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN BOZÜYÜK ZİYARETİ

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN BOZÜYÜK ZİYARETİ

2. İnönü Zaferi’nin 95. yıl dönümü nedeniyle Derince Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çatısı altında Derince ve Körfez ilçelerinden gelen şehit yakınları ve gaziler Bozüyük ilçesini ziyaret etti.
Misafir guruba Bozüyük Belediyesi eğitmenleri tarafından Bozüyük’ün tarihi mekânları gezdirilerek bilgi verildi. Misafir gurubu sabah saatlerinde 2. İnönü Zaferi’nin 95. yıl dönümü nedeniyle Metristepe Zafer Anıtı’nda ve İnönü Şehitliği’nde düzenlenen programlara da katıldı. Şehit yakınları ve Gaziler programın ardından Kasımpaşa Camii ve Kumral Abdal Türbesi’ni ziyaret ettiler. Gezdikleri mekânlar hakkında detaylı bilgiler alan misafir gurubu Bozüyük’te son olarak Türk Büyükleri Anıtı’nı ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğle yemeğinde Bozüyük Belediyesi’nin misafiri olarak yorgunluk atan şehit yakınları ve gaziler kendilerine kucak açarak ağırlayan ve yardımcı olan Bozüyük Belediyesi ekibine ve Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ettiler.
2. İnönü Zaferi Şehit Yakınları Ziyareti 7

2. İnönü Zaferi Şehit Yakınları Ziyareti 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.