DOLAR
32,5025
EURO
34,7419
ALTIN
2.495,39
BIST
9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

ŞEHİT PİYADE ER OSMAN ER’İN AİLESİNE BERAT

ŞEHİDİMİZ PİYADE ER OSMAN ER’İN AİLESİNE BERAT

10 Temmuz günü PKK’lı teröristler tarafından Hakkari Şemdinli Aktütün yolunda şehit edilen askerimiz Piyade Er Osman ER’in ailesine Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Şehit Beratı takdim edildi.

Şehidimiz Piyade Er Osman ER’in ailesine verilen berat merasiminde Bilecik Valisi Süleyman ELBAN, 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Zafer KOÇ ile birlikte İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hacı Murat İNCE, Osmaneli Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan ALAÇ, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcımız Hayati KABA, Osmaneli AK Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan ÖZKAN, Osmaneli Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Murat GÖKSU, Şehidimiz Osman ER’in Babası İsmail ER, kardeşi ve yakın akrabaları da katıldı.

Şehidimiz Osman ER’in Osmaneli İnönü Mahallesi’nde yaşayan ailesine birçok kez gelen Bilecik Valisi Süleyman ELBAN ve 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer KOÇ, bu sefer ki ziyaretlerinde şehidimizin ailesine Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki ÇOLAK imzalı Beratı getirdi. Şehitlik Beratı’nda şöyle deniliyordu: “Zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan Kara Kuvvetlerimizin asil bir ferdi olarak vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Göstermiş olduğu yiğitlik ve cesaretle Türk milletinin varlığının birlik ve beraberliğinin ve vatan sevgisinin ölümsüz sembolü olarak hatırası sonsuza kadar kalbimizde yaşayacaktır”.

Bilecik Valisi Süleyman ELBAN, Kara Kuvvetleri Komutanı imzalı şehit beratını, şehidimizin evinde baba İsmail ER’e verdi. Çok duygulanan ve onurlanan babanın gözleri doldu. Oğlu ile gurur duyduğunu ve şehit babası olmaktan her daim mutluluk duyacağını belirtti.

 

1-kaymakam4 2-IMG_6418 3-kaymakam-3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.