BİLECİKLİ GÖNÜLLÜ GENÇLERDEN ŞEHİT KAYMAKAM SAFİTÜRK’ÜN AİLESİNE VE MEZARINA ZİYARET
Bilecik Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençler tarafından Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk ‘ün ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, mezarı ziyaret edildi.
Sakarya’nın Arifiye ilçesinde yaşayan aile ile buluşan gençler baş sağlığı dileyerek acılarını paylaştılar. Ziyarette başta Şehit Kaymakam Safitürk olmak üzere tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Şehidimiz için hazırlanan deftere hislerini yazan gençler duygu dolu anlar yaşadılar.
Aileye yapılan taziye ziyaretinin ardından şehidin mezarına ziyaret gerçekleştirildi.Şehidin mezarı başında Yasin-i Şerif okunarak şehidimizin huzurunda hep birlikte duası yapılarak rahmet dilendi. Yapılan duaların ardından şehidin mezarına karanfil bırakılarak ziyaret sona erdi.
Hiçbir zaman bu vatan uğruna canlarını veren şehitleri unutmayacaklarını ifade eden gençler, bayrağına ve vatanına her zaman sahip çıkan gençler olarak yetişeceklerini belirttiler.