DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

ŞEHİT AİLELERİ GARNİZON KOMUTANLIĞINDA DÜZENLENEN İFTARDA BULUŞTU

ŞEHİT AİLELERİ GARNİZON KOMUTANLIĞINDA DÜZENLENEN İFTARDA BULUŞTU

Bozüyük 45. Mühimmat Bölük Komutanlığı Şehit Zafer İpek Kışlası’nda şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

Düzenlenen iftar yemeğine Bozüyük Kaymakamı Köksal ŞAKALAR, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay BOZDOĞAN, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI,  İlçe Müftüsü Selami BAĞCI, şehit ve gazi aileleri ile gaziler katıldı. İftar öncesinde program alanına gelen Başkan BAKICI tüm misafirlere hoş geldiniz diyerek tek tek ilgilendi. İftar yemeğinde askerler ile yan yan oturan şehit ve gazi aileleri ile protokol mensupları yapılan duanın ardından hep birlikte oruçlarını açtı. Yemeğin ardından tüm konuklara hitaben bir konuşma yapan Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper KOÇ konuşmasında; “Garnizonda her yıl şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri ile birlikte iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ükemizi bölmeye ve parçalamaya çalışan tüm güçler birliğimizi bozmak için elinden geleni yapıyorlar. Güçlü olmak istiyorsak mücadelemizi devam ettirmek zorundayız. Çeşitli terör örgütleri insanlığa sığmayacak bir şekilde, devlet için tehdit oluşturmaya devam ediyorlar. Fakat şunu bilmenizi istiyoruz devletimiz bunlara asla izin vermeyecek, şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.