DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER PROJESİ ÖĞRENCİLERİ BOZÜYÜK’TE

ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER PROJESİ ÖĞRENCİLERİ BOZÜYÜK’TE

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın şehirler ve kültürler projesi kapsamında İzmir, Kayseri ve Bingöl’den gelen 120 öğrenci Bilecik ve ilçelerinde yer alan tarihi ve doğal güzellikleri ziyaret etti.
Gerçekleştirilen proje kapsamında Bozüyük’ü ziyaret eden öğrenciler ilk olarak Metristepe Zafer Anıtı’na geldi. Buradan otobüsler ile Bozüyük Belediyesi tarafından hayata geçirilen en büyük projelerden biri olan Kent Ormanı’na gelen öğrencilere şapka ve anahtarlık hediye edilerek çay ikramı yapıldı. Çevrenin ve doğanın tadını çıkartan öğrenciler burada yaklaşık 1 saat konakladıktan sonra Bozüyük’ün tarihi ve kültürel olarak en önemli eserlerinden biri olan Kasımpaşa Camii’ni ziyaret etti. Belediye görevlileri tarafından bilgilendirilen öğrenciler camiyi inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.
Bozüyük’ü tanıma ve tanıtma konusunda son derece önemli olan bu projeye katılan öğrenciler “Bozüyük’ün bir ilçe olarak bu kadar gelişmiş ve büyük bir yer olduğunu bilmiyorduk. Kültürü ve doğasıyla çok özel bir yer olan Bozüyük’ü ziyaret ettiğimiz için oldukça memnun olduk” dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.