DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

ŞEHİR MEZARLIĞI BÖLGESİNDEKİ FORE KAZIK ÇALIŞMASI

ŞEHİR MEZARLIĞI BÖLGESİNDEKİ FORE KAZIK ÇALIŞMASI
Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından, Şehir Mezarlığı’nın olduğu bölgede gerçekleştirilen fore kazık çalışmaları hakkında kamuoyunun bilgilenmesi açısından yazılı bir açıklama yapıldı.
Bilecik Belediyesi’nden yapılan açıklamada söz konusu bölgede oluşan kaymalardan dolayı kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:
”Son günlerde Şehir Mezarlığımızın bulunduğu alanda yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlarımızın bilgilenmesi amacıyla Bilecik Belediyesi tarafından yazılı açıklama yapılması gereği duyulmuştur. Söz konusu alanda herhangi bir kaymanın olmaması için kapsamlı bir çalışma yapılmaktadır. Bölgede, mezarlıklarımızda ve yolda oluşabilecek kaymaları önlemek amacıyla Bilecik Belediyesi’nin talebi doğrultusunda Karayolları Bölge Müdürlüğü’müz tarafından forekazık çalışması yapılmaktadır. Yaklaşık 512 adet fore kazık çalışması yapılacak olup, 24 saat çalışma usulüyle ekipler iş başında yer almaktadır. Bu şekilde bir çalışma takvimi ile günde 4 adet fore kazık çalışması gerçekleştiriliyor ve dolayısıyla 40 ile 45 günlük bir çalışmayı gerektiriyor. Çalışmalar ile birlikte yol güzergahı ve mezarlık girişleri açık tutuluyor ve bundan sonra bu çalışmalar ile birlikte herhangi bir kayma sıkıntısı yaşanmayacaktır. Bilecik Belediyesi’nin talebiyle gerçekleştirilen bu çalışma dolayısıyla Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz.”

DSC_8979

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.