DOLAR
32,4948
EURO
34,9777
ALTIN
2.439,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Şehidin İsmi İlçenin En Büyük Parkına verilecek

Şehidin İsmi İlçenin En Büyük Parkına verilecek

Geçtiğimiz Pazar günü Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan askerimiz Piyade ER Osman ER’in ismi, Osmaneli’nde şu an yapılmakta olan en büyük parka verilecek.
Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Aktütün karayolunda askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerin önceden yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan askerimiz 21 yaşındaki Piyade Er Osman ER’in ismi, Osmaneli Belediyesi tarafından Sakarya Nehri kenarında yapım çalışmaları devam eden en büyük parka verilecek.
Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “İlçemizde tarihi ve manevi değerlerin yaşatılmasına ve yüceltilmesine özellikle önem veriyoruz. Tarihi değerlerimizin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması Belediyemizin özellikle hassasiyet gösterdiği bir konu. Bundan önce Sakarya Nehri kıyısında yapımı biten parka “ Şehitler Parkı” adını vermiştik. Şu anda ise Gölpark projesi kapsamında yapılmakta olan en büyük parka, geçtiğimiz Pazar günü vatanımız uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden şehidimiz Piyade Er Osman ER’in ismini vereceğiz. Bu şekilde şehidimizin ismini yaşatmış olacağız. İlçemize hayırlı olsun, şehidimizin ruhu şad olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.