DOLAR
32,5552
EURO
34,8986
ALTIN
2.437,26
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Sarıkamış Harekatı’nın 99.yıl Dönümü Yürüyüşü

Sarıkamış Harekatı’nın 99.yıl Dönümü Yürüyüşü

Sarıkamış Harekatı’nın 99. yıl dönümü dolayısıyla  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüşe, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk,CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan,Gültekin Çalışkan ve  çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüş, Kent Ormanı’nda sona erdi.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, ”Vatan için canlarını seve seve feda eden Sarıkamış şehitlerini anmak için yürüyüş düzenlediklerini belirterek,Şanlı tarihimizin ve kültürel mirasımızın daha iyi tanıtılması ve sahip çıkılması Sarıkamış’ın milli, manevi ikliminin toplumun tüm bireyleri tarafından yaşanabilmesi için burada bulunmaktayız. Katılımınızla her fert olarak bu önemli güne anlam ve değer katmaktasınız. Birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun” dedi.

 

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan ise, ” Sarıkamış Şehitlerimiz için yürüdük. Bu vatan onlara çok şey borçlu… Nur içinde yatsınlar.” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.