DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

ŞAMPİYONLARI AĞIRLAYIP ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

ŞAMPİYONLARI AĞIRLAYIP ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Belediye Başkanı Nihat Can, girdikleri müsabakalarda ilimizin gururu olan  Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Judo ve Halter branşı şampiyonlarını ağırlayarak, altın ile ödüllendirdi.

Katıldıkları müsabakalarda Türkiye 1.’liği, 2.’liği ve 3.’lüğü gibi derecelerle şampiyonluğu elde eden Halter ve Judo sporcuları ve antrenörleri, Belediye Başkanı Nihat Can’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Nihat Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Antrenörler ve sporculara teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi Spor Kulübü sporcularının özellikle son yıllarda büyük bir başarı gösterdiğini ve Türkiye şampiyonlukları elde ettiklerini belirtti.

Bilecik Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde eğitim ve çocuklarımıza katkı verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Ben bizleri ve ilimizi gururlandıran ve en iyi şekilde temsil eden her bir çocuğumuz ile Halter Antrenörü  Caner Özteke ve Judo Takımı Antrenörü Galip Aydın Güner’i ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sporcularımız, gerçekten büyük bir başarı elde ettiler. Bizler onların bu başarılarıyla gurur duyuyoruz. Çünkü bir ilin ve ülkenin tanıtılmasında ve turizminde sporun, turizmin ya da gelişmişlik düzeyinin etkisi büyük. Ben de müsabakalara katılmayı programıma koydum ancak ani gelişen başka bir program nedeniyle katılamadım. İnşallah bir dahaki sefer sporcularımızın başarısına eşlik ederiz. Bizler her zaman onların yanındayız ve başarılarını ödüllendirmeye devam edeceğiz. İnşallah başarılarınız hep daim olur’’ ifadelerini kullandı.

İlimizin gururu olan sporcularımızdan Mehmet Kısa, Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonu yanı sıra Judo Türkiye 2.’si ve Balkan 5.’si olurken; Sıla Durmaz ise Kuşak Güreşi Türkiye 3.’sü, Buket Gökçü ise Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonu oldu.

Ankara’da düzenlenen Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda ise

Halterde yarışan Bahadır Erdal Türkiye 1.’si, Esra Kevser Gürol, Türkiye 2.’si ve Utku Açıkgöz ise Türkiye 3.’sü oldu.

Halter Antrenörü  Caner Özteke ve Judo Takımı Antrenörü Galip Aydın Güner ise Belediye Başkanı Nihat Can’a katkıları dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Turnuvalara katılan bütün sporcularımıza çeşitli hediyeler de taktim eden Belediye Başkanı Nihat Can, sporcu ve antrenörlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.