DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Salih Kaya AK Parti’den Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Salih Kaya AK Parti’den Bilecik Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Bilecik’te 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

AK Parti Bilecik İl Başkanlığında, partinin çeşitli kademelerinde görev yapan, tarihçi emekli öğretmen Salih Kaya aday adaylığı başvuru dosyasını , partililer ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda AK Parti İl Başkan Vekili Haşim Balcı’ya teslim etti.

Balcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın Ankara’daki görüşmeleri nedeniyle katılamadığını belirterek, Bilecik il, ilçe ve beldelerin tamamında aday adaylığı başvuruları devam ettiğini ve Pazartesi günü saat 17.00 ‘ye kadar devam edeceğini hatırlattı.

AK Parti Bilecik Belediye Başkanlığı aday adaylığı dosyasını Balcı’ya teslim eden Salih Kaya, Bilecik’te, bu ülkenin, bu memleketin ve özellikle bu bölgenin Bilecik’in tozlarını yutarak, akrep dişli taşlarına basarak görev yaptığını ve böyle büyüdüğünü dile getirerek,”Biz bu toprakların çocuklarıyız. Sorunları nedir çok iyi biliyorum. Neler yapabileceğimizi, neler yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Özellikle partimiz, Bilecik’teki kardeşlerimiz dava arkadaşlarım bunun yanında genel merkezdeki yöneticilerimiz, ilgililerimiz, yetkililerimiz eğer bu görevi bize verirlerse ki ben öyle umut ediyorum herkesin mutlu olacağı, sevineceği ve rahat huzurlu bir şekilde yaşayacağı bir fiziki bir mekan, altyapısıyla, üst yapısıyla , park bahçeleri, yollarıyla bunların detaylarını özellikle çok ciddi anlamda çalışıyoruz, çalıştık ve sizlerin önüne daha sonra bunların detaylarını sunacağım. Cumhurbaşkanımızın da ifadesiyle ”Ben yatay büyümeyi tercih ediyorum. Dikey büyümede insanlar birbirlerinden buz gibi soğudular ” diyor. Bu yatay büyümeyi ön plana çıkararak fiziki mekanlarıyla huzurlu bir Bilecik vaat ediyorum. İkincisi her şeyden önce bu ülkede ama özellikle Bilecik’te açların olmadığı, açların doyurulduğu, bunun yanında göz yaşlarının silindiği ve özellikle yaraların sarılacağı bir belediye ve bir Bilecik vaat ediyorum. ” diye konuştu.

Kaya, milli ve manevi değerlerin hep ön planda tutulduğu ve her şeyden önce Cenab-ı Hakka hesap vereceğini düşünerek hareket edeceğini ifade ederek, ekibi ile Bilecik’i kanatlandırıp uçuracaklarını, tarihi misyon ve vizyonuna uygun bir Bilecik vaat ettiklerini sözlerine ekledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.