DOLAR
32,5969
EURO
34,7289
ALTIN
2.496,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Sakın Atmayın Yeniden Çalışır Duruma Getiriliyor

Sakın Atmayın Yeniden Çalışır Duruma Getiriliyor. Garanti süresi dolmuş arızalı dizüstü bilgisayarınızı yeniden çalışır hale getirebilirsiniz.

Dizüstü bilgisayarınız arıza yaptıysa hemen ondan vazgeçmeyin. Garanti süresi dolmuş veya garanti dışı kalmış her marka ve model dizüstü bilgisayar Mega Bilişim’de yeniden çalışır duruma getiriliyor.

Bilecik’te bir ilki gerçekleştiren Mega Bilişim, dizüstü bilgisayarınızın anakartının üzerinde bulunan ekran kartı, işlemci ve besleme devrelerinin değişimini BGA cihazı kullanarak yapıyor. Servise getirilen dizüstü bilgisayarınızın arıza tespitini ücretsiz olarak yapan Mega Bilişim, fiyat bilgilendirmesinin ardından onay vermeniz halinde tamir işlemini gerçekleştiriyor.

Firma yetkilisi Murat Er, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Bilecik’te bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, ekran kartları ve işlemcilerin değişimlerini, arıza tespiti yapıldıktan sonra, arızalı çipin üzerine ısı verilerek yerinden çıkarılması ve yenisinin yeniden yerine takılması için kullanılan BGA cihazının ısı değerlerinin belirlenmesinin ardından işleme otomatik olarak başladığını ve belirlenen sürenin ardından yine cihazın işlemi otomatik olarak sonlandırdığını kaydetti.

Arızalı parçanın değişiminin ardından dizüstü bilgisayarınız yeniden çalışır duruma geliyor. Böylelikle kullanıcı yüksek maliyetten kurtulmuş oluyor.

Er, aynı zamanda bilgisayar, sarf malzemeleri, güvenlik kamera sistemleri ve teknik servis hizmeti verdiklerini belirterek, ücretsiz bir şekilde arıza tespitini gerçekleştirdikleri artık çalışmaz denilen her marka ve model diz üstü bilgisayarın değişim yapılacak parçasının bulunmasının ardından çalışır duruma getirilebileceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.