DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

SAKARYADA KAYBOLAN GENCİN CESEDİNİ YARIN ARAYACAKLAR

Osmaneli’nde, Sakarya Nehrinin karşısındaki tarladan karpuz almaya giden genç nehir ortasında girdaba kapıldı. Kendini kurtarmaya gelen arkadaşı da az kalsın canından oluyordu.
Osmaneli’ne bağlı Selimiye Köyündeki Kum Ocağı’nda çalışan 22 yaşındaki
Bayram Memişoğlu, sabah saatlerinde kum ocağının karşısındaki karpuz tarlasına karpuz toplamak için elinde çuvalla gitti. Ocakla tarla arasındaki nehri yürüyerek geçen genç, bir anda 7 metre derinliğindeki alanda girdaba kapıldı.
Boğulmak üzere olan Bayram Memişoğlu, nehirde çırpınmaya ve bağırmaya başladı.
Arkadaşının boğulduğunu gören Engin Güneş (25), arkadaşını kurtarmak için koştu ve nehre daldı. Arkadaşını yakalayan Engin Güneş, arkadaşının panikle kendini dibe çekmesi ve girdaba kapılması sonucu canını zor kurtardı. Az kalsın engin Güneş de arkadaşını kurtarırken canından oluyordu.
Sabah saatlerinde meydana gelen ve girdapta kaybolan Bayram Memişoğlu’nun cesedi akşama kadar bulunamadı.
Yalova Deniz Polisi’nin Kurbağa adamlarına haber verildi. Kurbağa Adamlar ise Bursa’da bir başka boğulma olayına gittikleri için bugün Osmaneli’ne gelmediler. Ekipler yarın Sakarya nehrine dalarak Bayram Memişoğlu’nun cesedini arayacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.