DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
15°C
Bilecik
15°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Sağlıklı Kentler Toplantısı Nevşehir’de Gerçekleştirildi

Sağlıklı Kentler Toplantısı Nevşehir’de Gerçekleştirildi. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 37. Olağan Meclis Toplantısı ve Sağlıklı Beslenme, Yerel Yönetimler Konferansı, Nevşehir Ürgüp Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üye belediyelerin Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, Belediye Koordinatörlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya; Bilecik Belediyesini temsilen Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Nurten Bilecikligil ve Birlik Koordinatörü Hakan Yavuz katıldı.

Sağlıklı kentlerin oluşması ve bu yönde yeni çalışmaların ve projelerin gerçekleştirilmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Sağlıklı Kentler Birliği üyeleri, Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir araya geldi.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın da iyi dilek temennileri ve mesajlarının iletildiği toplantıda ayrıca ev sahibi Belediyeye Bilecik’e özgü hediyeler takdim edildi.

Gerçekleştirilen toplantı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan V. Subaşı, ‘’Ev sahibi Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, belediye başkanları, meclis üyeleri ve tüm katılımcılara destekleri için teşekkür ediyorum. Sağlıklı Kentler Birliği’nin bir üyesi olarak bizler de bu yönde anlamlı ve güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Katılım sağlayabilen ve yeni üye olan Belediyelerimize de iyi dilek temennilerimizi iletiyor, kolaylıklar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.