DOLAR
32,4643
EURO
34,7320
ALTIN
2.435,54
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

”SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN HAREKET ET”

”SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN HAREKET ET” SLOGANIYLA YOLA ÇIKAN BİSİKLETLİ GRUBU BİLECİK’TE MOLA VERDİ

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin katkılarıyla, Bursa Bisiklet ve Doğa Severler Derneği (BUBİDOSD) üyelerinin katıldığı ”Bisikletle Yüzyıllık Macera” ekibi Bilecik’e geldi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hareket Et” sloganı ile faaliyet gösteren ekibi, Tarihi Saat Kulesi önünde karşıladı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada BUBİDOSD Başkanı Ertan Ayçetin’e, Bilecik Belediyesi flaması ile Türk Bayrağı’nı taktim ederek, fotoğraf çektirdi.

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİNİN BİR ÜYESİ OLARAK BU ANLAMDA GÜZEL ÇALIŞMALARA ORTAK OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ”

Bilecik Belediye Başkanı olarak biz de böyle güzel bir konuda güzel bir aktivite gerçekleştirerek, bu alanda farkındalık oluşturduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyoruz” ifadesini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Bilecik Belediyesi de bu yıl Sağlıklı Kentler Birliğine üye olan sayılı belediyelerden biri oldu. İnşallah diğer şehirlerdeki örnekler ve burada gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile daha sağlıklı ve daha dinamik bir toplumun oluşmasında katkı sunarız. Sizler bu anlamda güzel bir çalışmanın içinde yer alıyorsunuz. Bundan sonraki yolculuğunuzun da iyi geçmesini diliyorum. Sizlerin aracılığıyla Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye selam ve saygılarımızı iletiyoruz.” dedi.

”YAŞASIN HAREKETLİ İNSAN”

BUBİDOSD Başkanı Ertan Ayçetin rehberliğinde ilimizi ziyaret eden heyet, buradaki ziyaretinin ardından 85 kilometrelik bir mesafe daha kat ettikten sonra Bursa’ya dönüş yapacaklar.

Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, gerçekleştirdikleri faaliyetler ve dernekleri hakkında bilgi veren BUBİDOSD Başkanı Ertan Ayçetin, Bilecik’i birçok yönüyle güzel bir şehir olarak gördüklerini belirterek, şunları söyledi:

”Öncelikle Bilecik’te çok güzel karşılandığımızı belirtmem gerekiyor. Bu konuda emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bilecik’te çok güzel dinlendik ve bundan sonra 85 kilometrelik bir turumuz var. Bilecik’e, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği yetkilileri ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin selamlarını getirdik. Bu tür etkinliklerimizin asıl amacı bu konuda farkındalık oluşturmak. ”Sağlıklı bir yaşam için hareket et” sloganı ile gerçekleştirdiğimiz bu aktiviteler ile insanların hareketli olmasını sağlamayı istiyoruz. Buradaki hareketli olmak sadece bisiklete binmek yoluyla değil, dans ile de olabilir, seksek oynayarak da olabilir. Avrupa başta olmak üzere birçok kıta ülkesi obezite ile mücadele ediyor. Herkesin malumudur ki sağlıklı kentler, sağlıklı bireylerden oluşuyor. Bizim de temel düşünce noktamız bu ve bu yönde faaliyetlerde bulunuyoruz.

Ayçetin konuşmasının sonunda, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin flaması ve çeşitli hediyeler ile birlikte ”Sağlıklı Kentler Birliği” tarafından hazırlanan ve spor aletlerinin nasıl kullanılacağına ilişkin bilgilerin olduğu bilgilendirme metinlerini taktim etti.

Gerçekleştirilen aktivitenin sonunda heyete, Bilecik Narı ve Ayvasından yapılmış lokum ikram edildi.

DSC_8652 1 (1) 3 (1) 3 4 (1) DSC_8625 DSC_8641

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.