DOLAR
32,4950
EURO
34,5933
ALTIN
2.480,51
BIST
9.567,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bilecik’te

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bilecik’te

Bugün sabah saatlerinde İlimize gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bilecik Polisevi’nde, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak ve  diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Chp nin seçim beyannamesini değerlendiren Müezzinoğlu; “Av için kuşlara yem atmak cömertlik değildir derler Anadolu’da. Vatandaş takdirini yapacaktır. Konuşmak kolaydır, vaat etmek kolaydır,yapmak zordur. Biz 12 yılda neler yaptığımızı gösterdik. Bütün bu başarıların arkasında güçlü bir siyasi irade var. Tabi ki seçim atmosferinde herkes her türlü vaatte bulunacaktır. Neticede vatandaşın analiz kabiliyeti fevkalade iyidir. ” dedi.

İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz’dan yatırımlar ve sağlık verileri hakkında bilgi alan Müezzinoğlu, daha sonra Bilecik Devtlet Hastanesi Acil Servisine geçerek incelemelerde bulundu, hasta ve yakınlarıyla sohbet etti. Hastaneden ayrılırken bir gazetecinin sorusu üzerine, kentte inşa edilecek devlet hastanesiyle ilgili proje çalışmasına başladıklarını söyledi. Arsa konusunun epeyce zaman aldığını dile getiren Müezzinoğlu, “Biraz gecikmeyi o nedenle yaşadık ama artık yer konusunda da bir itilaf kalmadı. İnşallah en kısa zamanda avam proje, uygulama projeleri tamamlandıktan sonra ihale sürecini başlatacağız. Devlet hastanesi, İl Özel İdaresinin şu anki bulunduğu yere yapılacak. Milli Emlak’tan da devirlerini Sağlık Bakanlığına alıyoruz. Tahmin ediyorum, avam proje üç ay da uygulama projesi süreci geçer. Ekim, kasım gibi projeler biter, ihale sürecini başlatırız” diye konuştu.

image4 image2 image3 image1 (3)

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.