DOLAR
32,5051
EURO
34,8523
ALTIN
2.440,19
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

SAFİYE SOYMAN VE FAİK ÖZTÜRK RÜZGARI ESTİ

Bozüyük Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda sahne alan ekranların sevilen ikilisi Safiye Soyman ve Faik ÖZTÜRK Bozüyük’lü hayranlarıyla buluştu. Gece boyunca doyasıya eğlenen hanımlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan Kadınlar Günü Programı’na Belediye Başkanı Fatih BAKICI, eşi Emine BAKICI ve Belediye Başkan Yardımcıları katılırken salon, Bozüyük’lü hanımlarla doldu taştı. Programda ilk olarak sahneye çıkan Faik ÖZTÜRK sevilen türkülerini Bozüyük’lü hanımlar için seslendirdi. Ardından sevilen Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye SOYMAN sahne alarak birbirinden değerli eserlerini kadınlar için seslendirdi. Ekranların sevilen ikilisi öncelikle hanımların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, onlara sağlık ve mutluluk dilediler.   Programı beğeni ile izleyen hanımlar hep bir ağızdan coşkuyla şarkılara eşlik ettiler, ikilinin yaptığı esprilere gülerek stres attılar.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ikiliye çiçek ve plaket takdim ederek kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında “başımızın tacı olan tüm hanımlarımızın Dünya Kadınlar günü kutlu olsun” diyen Başkan BAKICI ikilinin Bozüyük Sarar alışveriş merkezinden dükkân satın aldığını, onlarında artık Bozüyük’lü olduğunu belirterek “kendileri artık Bozüyük’e yatırım yapmaya başladılar. Faik Bey’le ilk kez işyeri açılışı ile ilgili Belediyemize geldiğinde tanıştık. Daha sonra bürokratlarla birlikte kendisini ziyaret ettik. Burada ona tek bir şey söyledim. Bizim için çok değerli olan hanımlarımız için yani kadınlar gününde bir program yapar mısınız? dedim. Oda bir kelime dahi etmeden, 1 tl bile almadan burada sizlerin huzuruna geldi. Bize vermiş olduğu destekten, bu organizasyonda bize sağladığı imkândan dolayı belediye ve siz halkım adına onlara çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Programda ayrıca Bozüyük Belediyesi “Kuruluştan Kurtuluşa Halk Oyunları Topluluğu” bayanlardan oluşan ekibi sahne alarak Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait oyunlar sergiledi. İlk kez sahne alan halk oyunları ekibi beğeni ile izlendi. Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın eşi Emine BAKICI halk dansları topluluğuna güzel gösterileri için teşekkür ederek çiçek takdim etti. Program çıkışında tüm hanımlara karanfil hediye edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.